Tarih: 04.08.2021 10:18

YTÜMED'in yeni yönetimi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği'nin (YTÜMED) 13. Dönem Genel Kurulu, YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Üniversitenin eski mezunlarından önemli isimlerin katıldığı genel kurulda Fatih Ece yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.  
Toplantıya YTÜMED Kurucu Başkanı Yaşar Büyükçetin, eski dernek başkanlarından Behçet Murat Türen, Mehmet Sadri Eyüboğlu ve Engin Özkan ile İBB İstanbul Enerji Genel Müdürü Yüksel Yalçın bir teşekkür konuşması yaptı. 
YTÜMED'den YTÜ'lü öğrencilere burs imkanı 
Protokol konuşmalarının ardından Dernek genel kurulunda bir önceki dönemin faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, kobilerin yüzde 80'inde YTÜ mezunu kimselerin çalıştığına dikkat çekildi. Derneğin geçtiğimiz dönem 156 YTÜ öğrencisine burs verdiği belirtilerek, YTÜ Mezunlar Derneği Öğrenci Kulübü kurulması için çalışmalar yapıldığı bildirildi. 
Faaliyet raporunun okunmasından sonra tek listenin oylandığı seçimde mevcut başkan Fatih Ece, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. 
Genel Kurul'da bir konuşma yapan Fatih Ece, "YTÜ Mezunlar Derneğinin geçmişin birikim ve tecrübesi ile bugünün ve yarınların gereksinimlerini belirleyecektir.  Yıldızlılar için tek vücut olarak hareket etme misyonunu güçlendirme yolunda var gücüyle çalışacağız. Genel Kurul üyelerine duydukları güvenden ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —