Tüpraş, Sokak Hayvanlarının Yiyecek İhtiyacı için Desteğini Sürdürüyor

Tüm faaliyetlerinde “Sıfır Atık” yaklaşımıyla hareket eden şirket, sokak hayvanları projesi ile de hayvanların yaşam şartlarını iyileştiriyor.

ŞİRKET HABERLERİ 16.05.2021 19:01:00 2638
Tüpraş, Sokak Hayvanlarının Yiyecek İhtiyacı için Desteğini Sürdürüyor

Pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılayan Tüpraş; İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerilerinde, belediyeler iş birliğiyle ve gönüllü hayvanseverler aracılığıyla barınaklara yiyecek dağıtıyor. Tüm faaliyetlerinde “Sıfır Atık” yaklaşımıyla hareket eden şirket, sokak hayvanları projesi ile de hayvanların yaşam şartlarını iyileştiriyor.  

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşu olmanın sorumluluğuyla, özellikle rafinerilerinin bulunduğu illerde topluma katkı sağlayacak projeler üstlenen Tüpraş, sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçları için desteğini sürdürüyor. 

Yemekhanelerinde artan yiyeceklerle sokak hayvanlarının yaşam şartlarını tüm çalışanlarıyla birlikte iyileştiren Tüpraş, iş süreçlerinde benimsediği “Sıfır Atık” prensibinin desteklenmesine de katkı sağlıyor.

Pandemi döneminde restoran ve kafelerin kapalı olması ve insanların eve kapanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Tüpraş, rafinerilerdeki artan yemekleri sokak hayvanlarına ulaştırabilmek için İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerilerinden, belediyeler aracılığıyla barınaklara destek oluyor. 

2020’den bu yana İzmit ve İzmir, 2021 itibarıyla da Kırıkkale ve Batman rafinerilerinde artan yemekleri barınaklara ulaştıran Tüpraş, yıl sonuna kadar sokak hayvanlarına yiyecek ulaştırmaya devam edecek.

Sahadan gelen açılmamış sefer taslarındaki yemekler ve ekmekler de yemekhane firması tarafından uygun koşullarda sokak hayvanları için saklanıyor. Yemeklerin tümü teslim edilene kadar ise uygun sıcaklıkta ve koşullarda bekletiliyor. 

Sokak hayvanlarının beslenmesine ilişkin yemek artıkları, rafineriler tarafından Belediye Başkanlığı’nın belirlediği periyodlarda haftada birkaç kez toplanarak, hayvan besleme noktalarına dağıtılıyor. Rafinerilerden sağlanan yiyecekler, belediye görevlileri ve onların yönlendirdiği gönüllü hayvanseverler tarafından barınaklardaki sokak hayvanlarına ulaştırılıyor.
 


  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,34% -0,38
  • EURO

    34,78% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2400,24% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor