Tarih: 26.12.2019 00:42

Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu Veli Akademilerinde hız kesmiyor

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE ? Sancaktepe Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu Veli Akademileri programını başarı ile sürdürüyor. Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar içinde Veli Akademilerini başarı ile sürdüren okul yönetimi ve öğretmenleri ilçe genelinde Veli Akademileri programını hız kesmeden başarı ile yönetiyor.
Veli Akademileri programını yürüten Öğretmen Nilgün Yıldız, İlk programda ülkemizin ünlü isimlerinden biri olan Prof. Dr. Orhan Kural?ı okulda misafir etti, israf ve çevre konuları işlendiği program büyük ilgi görmüştü.
Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu bu seferde ilçenin önemli kuruluşu olan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinden iki konuğu ağırladı. Veli Akademileri programına El Hijyeni ve Enfeksiyon Hemşiresi Betül İlbey Koç ile Sağlıklı Beslenme konusunda Diyetisyen Muhammed Yasir Arslaner?i misafir eden okul, velilerin sağlıklı beslenme ve hijyenin önemi konularında bilgi sahibi olmalarına katkı sağladı.
Her iki konuşmacıda konularında velileri bilgilendirdiler. Daha sonra katılımcı velilerin sorularını cevaplandırdılar.
Karşılıklı samimi bir ortamda gerçekleşen program sonunda  Öğretmen Nilgün Yıldız?ın hazırladığı teşekkür plaketleri, Okul Müdürü Fuat Ercan tarafından konuklara takdim edildi.
Tevfik Erk / İstanbul
   



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —