Tarih: 17.11.2019 07:50

SANİAD, SANCAKTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN ŞEN`İ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  Kısa adı SANİAD olan Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği, bir yandan dernek merkezinde ziyaretçilerini ağırlarken bir yandan ilçe de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını ziyarete devam ediyor.
Bu çerçevede Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren SANİAD yöneticileri, ziyaretlerinin devam edeceğini söylediler.
SANİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Aldağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Yılmaz, Osman Aktan, Ayşe Can ve Dernek Yönetici Sevgi Yılmaz?dan oluşan heyet, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Şen?e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa bir tanışmanın ardından  konuşan SANİAD Başkanı Rüstem Aldağ ? İlçemizin huzuru için mesai kavramı olmadan çalışan siz polis teşkilatımızı tebrik ediyorum. Biz SANİAD olarak, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği korumak için mücadele eden emniyet teşkilatımızın yanındayız. Daha güzel bir ilçede yaşamak için ele ele vererek neler yapabileceklerimizi konuşmak projeleri, eksik olarak görülen konuları değerlendirmek isteriz.? Şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Şen; ? İlçemizin sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden ama şikayet etmeden çalışıyoruz. Bölgemizin işadamları olarak gerçekleştirdiğiniz bu tanışma ziyaretinden memnun oldum. Ziyaretiniz bizi memnun etti, çok teşekkür ederiz. ? ifadelerinde bulundu.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. HABER VE FOTOĞRAF : TEVFİK ERK / İSTANBUL



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —