Tarih: 27.11.2018 01:27

Sancaktepe?de Öğretmenler Günü kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında, Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.
Sancaktepe İlçesi Tören alanında düzenlenen törene Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri katıldı.
Atatürk Anıtına, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim müdürlüğü Çelengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Aydoğdu tarafından konuldu.
24 Kasım Öğretmenler Günü hakkında bir öğretmen yaptığı konuşmada ? Öğretmenin ve öğretmenlik mesleğinin toplumdaki önemini ve değerini belirtmek, öğretmenler ve öğrenciler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek, emekli öğretmenleri saygı ile anmak, mesleğe yeni giren öğretmenlerde mesleklerinin yüceliği bilincini uyandırmak amacıyla büyük önder Atatürk?ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını aldığı tarih olan 24 Kasım, 1981 yılından bu yana ?Öğretmenler Günü? olarak kutlanır.? Dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı Duruşu ardından İstiklal Marşı?nın okunması ile sona erdi.
Tevfik Erk / istanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —