Tarih: 05.01.2021 14:53

Sancaktepe Belediye Meclisi 2021 yılının ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Facebook Twitter Linked-in

 Koronavirüs tedbirlerinin alındığı meclis toplantısı Sancaktepe Belediye Meclis toplatı salonunda gerçekleşti.  Tüm masalara kolonya bırakılan meclis salonuna girişlerde el dezenfektanları konuldu ve ateş ölçer ile kontrol yapıldı. 
 

Sancaktepe Belediye Meclisi Başkan Vekili Av. Ercan Kader Başkanlığında gerçekleşen Meclis Toplantısında Başkan Vekili Av. Ercan Kader, yeni yılın hayırlı olmasını diledi. 2021 Yılının il meclis toplantısının açılışını yapan Başkan Vekili Av. Ercan Kader “ Yeni yılın hayırlı olmasını diliyor, 2021’in sağlık, mutluluk ve esenliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2021 yılı milletimiz ve tüm insanlık için salgının son bulduğu bir yıl olsun inşallah. “ dedi. 
 



Sancaktepe Belediye Meclisi toplantısında Aralık ve Ocak aylarında gündem olan konular ile Tarihte yer alan Ocak ayı önemli günler, sanat, spor, siyasi belediye deki konulardan bahsedildi. 

 


Sancaktepe Belediye Başkan Vekili Av. Ercan Kader Victor Hugo ve Necip Fazıl’dan iki sözü hatırlattı. Başkan Vekili Kader, Victor Hugo’nun “ iyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır” sözü ile Necip Fazıl’ın “ Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazımdır” sözleri ile belediye meclisinin çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.

 

Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —