Tarih: 15.07.2019 16:06

Sancaktepe Kaymakamı Çakıroğlu?nun 15 Temmuz Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan ÇAKIROĞLU?nun 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.
yalova son dakika, afyon haberleri, denizli haberleri manisa haberleri
Kaymakam Adnan Çakıroğlu mesajında " Bugün üçüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, 15 Temmuz gecesi FETÖ`cü alçaklar karşısında Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru için kanlarıyla tarih yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; Gazilerimize de cesaretleri ve fedakârlıkları için şükranlarımı sunuyorum.
15 Temmuz, Türk milletinin yeniden dirilişinin adıdır. 15 Temmuz, milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete karşı demokrasi mücadelesinin adıdır.
Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken diğer yandan dünyada az bulunur bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz.
Tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin gerisinde büyük fedakârlıklar, azim ve cesaret vardır. 15 Temmuz zaferimiz de büyük bir fedakârlığın eseridir. O gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. Tüm milletin cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun halen diri olduğunu göstermiştir. FETÖ`nün ölüm kusan silahları karşısında milletimiz canından, kimi zaman canından daha çok değer verdiği evlatlarından vazgeçmiş ama vatanına namahrem elinin değmesine izin vermemiştir.
Bu vesile ile bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi, vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için, dinimiz için şahadet şerbetini için bütün Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle yâd ediyor; Gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum." dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —