Tarih: 15.12.2018 09:27

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu,yapımı devam eden okulları inceledi

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Yapımı devam eden 5 okul inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Adnan Çakıroğlu?na; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Afacan ve yatırımlardan sorumlu personel İrfan Şener eşlik etti.
Kaymakam Adnan Çakıroğlu sırayla, Meclis Mahallesi 24 derslikli okul inşaatını, Yenidoğan Mahallesi 72 derslikli okul inşaatını, Abdurrahman gazi mahallesi 24 derslikli okul inşaatını yerinde inceledi. Atatürk Mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli Fehmi Yılmaz Kız MTAL Ek Bina İnşaatı hakkında da yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Çakıroğlu, daha sonra yapımı tamamlanan 24 derslikli Samandıra Ortaokulu ziyaret etti.
Sancaktepe?nin yeni ve sürekli göç alan bir ilçe olması sebebiyle eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığını vurgulayan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ? Yapımı tamamlanan okul binaları ilçemiz eğitimine büyük katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul binalarına çok önem veriyoruz. Ayrıca yapımı devam eden okul inşaatlarının yakın takipçisiyiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde vermek, öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli bir ortamda geleceğe hazırlamaktır? dedi.
Tespit ettiği eksikliklerin bir an önce giderilmesi için yetkililere talimat veren Kaymakam Adnan Çakıroğlu, inşaatı devam eden yatırımların bir an önce bitirilmesi için çalışmaların hızlandırılması emrini verdi.
Kaymakam Çakıroğlu, çalışanlara kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini tamamladı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —