Tarih: 14.09.2019 14:05

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu?nun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Adnan Çakıroğlu mesajında öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diledi.
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu mesajında ; "2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle sevgili öğrencilerimizin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor; yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.
Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegane yoludur. Devlet olarak bu süreçte ana gayemiz, milli ve manevi değerleriyle barışık, ülkesini seven, nitelikli, özgür ve evrensel ile yereli kaynaştırmış başarılı nesiller yetiştirmek olacaktır.
Değerli Öğretmenlerimiz;
Nesillerimizin yetişmesinde, geleceğimizi inşa etme yolunda en büyük gücümüz sizlersiniz. Gelecek nesillerimize binlerce yıllık birikimimizi, tarihimizi,   kültürümüzü, değerlerimizi sizlerin desteği ve özverisiyle aktarabileceğimizin bilincindeyiz.
 
Kıymetli Velilerimiz;
Ülkemizin güçlü yarınlara ulaşması öğrencilerimiz gayreti kadar sizlerin desteği ile mümkündür. Etkili, kalıcı ve verimli bir eğitim öğretim ortamının sağlanmasında veli, okul ve öğretmen işbirliği çok önemlidir. Evlatlarınızın eğitimine gösterdiğiniz ilgi ve yaklaşımınız çocuklarımızın eğitim hayatında ve hayat karşısında duruşlarını belirlemesinde son derece önemlidir. Bu vesile ile evlatlarımızın başarılarında ve bu başarının daim olmasında desteğinizi önemsiyoruz.
Sevgili Öğrencilerimiz;
Ülkemiz daha güçlü yarınlara taşıyacak sizlersiniz. Bu yolda her daim yanınızdayız ve tek işimiz sizlere hizmet etmektir.
Bu düşüncelerle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başta ilk kez okul heyecanı yaşayan yavrularımız olmak üzere; tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —