Tarih: 28.09.2019 22:14

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu`nun 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu mesajında " Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK`e "mareşal" rütbesi ve "gazi" unvanının verilişinin 98?inci yıl dönümünde, vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve milletin birliği uğruna canlarını ortaya koyan, şehitliğe niyet eden ve gazilik rütbesine yükselen kahramanları şükran ve minnetle anıyorum.
Kahraman Gazilerimiz;
Ay yıldızlı al bayrağımız, sizlerin cesaretleri sayesinde vatanımızın semalarında gururla dalgalanmakta, ezanımız beş? vakit minarelerimizden özgürce okunmaktadır.
Milletimiz, atalarımızdan miras kalan kadim gaza anlayışıyla, bugün de istiklaline ve istikbaline yönelen tüm tehditlere karşı koymaktadır. Askerlerimizin, polisimizin ve güvenlik korucularımızın terörle kahramanca mücadeleleri ve tüm fertleriyle milletimizin 15 Temmuz`daki direnişi bunun en güzel örneğidir. Bu millet gazi millettir. Bu milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır.
19 Eylül Gaziler günü vesilesiyle, başta başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan topraklarının bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve kardeşliği uğrunda canını feda eden bütün şehitlerimizi ve sonsuzluk yolculuğuna çıkmış kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum.
Hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile fertlerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —