Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Şehit Ailelerini ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Şehit Ailelerini ziyaret etti

YEREL 22.06.2019 10:43:33 454
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Şehit Ailelerini ziyaret etti
SANCAKTEPE -  Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle vatanı ve istiklali için canını ve kanını feda etmekten çekinmeyen ve bu uğurda can veren kahraman şehitlerin ailelerini ziyaret ederek,  istek ve taleplerini dinledi.
12 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretlerde Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu?nun yanı sıra Sancaktepe Müftü V. Mehmet Zeki Bakırcıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir ve Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazilere Hizmet Birimi Sorumlusu Sema Odabaşı da katıldı.
İlk olarak 1994 yılında Şırnak?ta Şehit olan Er Beyhan Topçu?nun ailesini ziyaret eden Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve beraberindekiler sırayla; Şehit Er Satılmış Yıldırım, Şehit Er Veysel Köse, Şehit Er Uğur Sağdıç, Şehit Er Çınar Taş, Şehit Er Birol Yazıcı, Şehit Er Muzaffer Korkmaz ve Şehit Er Muharrem Aykurt?un ailelerini ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde şehit ailelerine yakın ilgi gösteren Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve beraberindeki heyet tüm şehitlerimiz için dua etti.
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ziyaretler kapsamında yaptığı konuşmada; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak onların acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmanın bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde de bir vefa borcu olduğunu ifade etti.
Kaymakam Çakıroğlu, her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatan için eşlerini, evlatlarını şehit veren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Şehit aileleri ise, ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Adnan Çakıroğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    50,98% -0,08
  • GRAM ALTIN

    7278,38% -0,78
  • Ç. ALTIN

    11762,72% -0,52

HABERLER

KADIN HASTALIKLARINDA İZSİZ CERRAHİNİN 7 ÖNEMLİ AVANTAJI

“Bitter Çikolata Yaşlanmayı Yavaşlatıyor, Ancak Bilinçli Tüketilmeli”

Kadir Has Üniversitesi Koordinasyonunda Küresel Bir Siber Güvenlik Modeli

YEŞİLAY’DAN ÇOCUK DOSTU DİJİTAL OYUNLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Ramazan yoğunluğunda gıdanın değerini korumak “doğru lojistik” ile mümkün

İftarda hızlı ve aşırı yemek metabolizmayı zorluyor!

72. Sait Faik Hikâye Armağanı başvuruları için son günler

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Öncü İsimleri “Ağırlama Sisteminde Ekosistem” Temasıyla FSUMMIT 2026’da Buluştu.

LİSELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK “AI STARTUP STUDIO” PROGRAMI SONUÇLANDI

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Türk Otelcilik Sektöründen Küresele Güçlü Bir Adım:

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu “Gelenekten Geleceğe” temasıyla Çeşme-Ankara rotasında 61.kez Türkiye yollarına çıkmaya hazır

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN İP UÇLARI

14-24 Yaş Arasındaki Gençleri Hayata Hazırlayan Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Türkiye’de 21 Bini Aşkın Öğrenciye Ulaştı

Ramazan’da Tatlı Keyfi Hafifliyor: Ekici’den Protein Zengini Bir Tatlı

Perşembe false 11.1 ° / 6.8 °
Cuma Güneşli 11.6 ° / 5.9 °
Cumartesi Güneşli 12 ° / 6.2 °