Tarih: 14.09.2019 14:24

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Özbaş?ın 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, 2010-2020 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş mesajında ; ? En güneşli günlerde bisiklete bindiğiniz, ağaçlardan meyveler topladığınız, su kenarlarında oyunlar oynayıp serinlediğiniz uzunca yaz tatili nihayete erdi.
Telaşlı koşturmalarınızdan, şen kahkahalarınızdan mahrum olan okullarınız, açılış zilini çalmak için şimdi heyecanla sizleri bekliyor?
2023 Vizyonuna bir adım daha yaklaştığımız 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının, bu kutlu serüvendeki başkahramanları olan, geleceğimizin emanetçileri sevgili öğrencilerimize, en büyük yardımcılarımız olan kıymetli velilerimize ve her ne koşulda olursa olsun eğitim için bir tuğla dahi koyarak, ülkemizi hak ettiği müreffeh seviyeye ulaştırmaya kendisini adamış fedakâr öğretmenlerimize hayırlar getirmesini; bilim ve ilmin sevgiyle harmanlanacağı bir senenin ilçemiz ve ülkemiz için  sağlık, huzur ve verim içinde geçmesini temenni ediyorum.?dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —