Tarih: 18.01.2020 22:05

Sancaktepe Fen Bilimleri Kursunda Çay İçmeye davetlisiniz

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe?de başlatılan kampanya ile dikkat çeken Sancaktepe Fen Bilimleri Kursu Haziran ayına kadar ücret almıyor.
Bu davet Sancaktepe Fen Bilimleri Kursundan geliyor. Alanında tecrübeli öğretmenlerle hizmet veren Sancaktepe Fen Bilimleri Kursu, siz çayınızı içerken  erken kayıt kampanyasını anlatıyor, kurs almak isteyenlerin avantajlarını sıralıyor.
Sancaktepe Fen Bilimleri Kursu Genel Müdürü Güven Turan ?  Başlattığımız kampanya ile büyük ilgi gördük.  Sancaktepelilere bu anlamda teşekkür ederiz. Bize güvenmeleri, inanmaları bizim için çok önemli. Alanında uzman öğretmenlerimizle kolları sıvadık.? Dedi.
Matematik akademisi ile öğrencilerin matematikte ki eksiklerinin giderildiğini belirten Güven Turan ; ? 9-10-11-12 Sınıflar ve Mezunlar için TYT VE AYT hazırlık, 7 ve 8.sınıflar için LGS hazırlık, 4-5- 6 . Sınıflar ile ise takviye eğitimler, bire bir etütler ve her hafta yani her Pazartesi deneme sınavları yapılmaktadır. Öğrencilerin ders çalışma alışkanlıklarının oluşması ve yerleşmesi için de kafes eğitim programımız var. ?  olduğunu söyledi.
Kampanyamız ilçe de büyük ilgi gördü diyen Güven Turan; ? İlgi gören kampanyamız da  kayıt olan öğrencilerimiz 2020?nin Haziran ayına kadar ücretsiz olarak faydalanıyor. Bu kampanyamız çok iyi karşılandı. Velilerimize teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.
Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —