Tarih: 11.12.2018 23:52

MHP Sancaktepe 2018 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığının Sancaktepe ilçesinde düzenlediği toplantı MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter?in katılımı ile gerçekleşti.
Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı 2018 yılı İstişare ve Değerlendirme toplantısını yemekli bir organizasyonla gerçekleştirdi.
Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Sancaktepe İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Sancaktepe Muhtarları, Sancaktepe Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, SANİAD Başkanı Murat Işık, Sancaktepe esnafları ve partililer katıldı.
Selamlama konuşması yapan MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter  yaptıkları kısa konuşmalarda, Mart 2019  yerel seçimlerinin önemli olduğunu, Sancaktepe ilçesine önem verdiklerini dile getirdiler.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter toplantının ardından ? Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısına yoğun bir ilgiyle katılan 19 mahalle muhtarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Sancaktepe İlçe Başkanımızı ve yönetimini kutluyorum...? dedi.
Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —