Tarih: 03.03.2019 10:01

Meclis Mahallesi Muhtar Adayı Önel, Mahallemizin örnek mahalle olmasını istiyorum

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Meclis Mahallesi Muhtar Adayı Sedattin Önel ? Mahallemin örnek bir mahalle olmasını istiyorum? dedi.
Muhtar Adayı Sedattin Önel ?Mahallemin örnek mahalle olmasını istiyorum. Yaşadığım mahallede komşularımızla birlikte huzur içinde yaşamak temel amacımız. Muhtar adayı ve azalarımızla birlikte mahallemiz için ne yapabiliriz soru ile yola çıktık.
Deprem ve doğal afetler konusunda mahallemizde her hangi bir çalışma gözümüze çarpmadı. Biz mahallemiz de afet anında gönüllülerden oluşan bir ekip kurulmasını ve bu ekibin konusunun uzmanlarından eğitim almalarını sağlamak. Aynı zamanda gerekli ekipmanların temin edilmesi için çalışma yapmak. Bu anlam da diğer mahallelere de öncülük etmek. Bir diğer önemli gördüğümüz bir konu da bir mahalle derneğini oluşturmak olacak. Dernek mahallemizin gençlerine burs vermek ve eğitimlerine yardımcı olmak amacını ilke edinecek.? Dedi.
Sedattin Önel ? Unutmamak gerekir hizmet bir gönül işidir, sevgi işidir. Gönlünüzde sevgi yoksa sadece iş olarak kalır. Örnek bir mahallede yaşamak hepimizin hakkı değil mi? Diye sormak istiyorum.  İşte bu noktada mahalle komşularımızın desteğine ihtiyacımız var diyorum. ? diye konuştu.
Tevfik Erk/ İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —