LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi tamamlanan minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu maskelerini atarak yaşadı.

GENEL 22.04.2024 11:39:00 506
LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

MASKE ATIP HAYATA YENİDEN MERHABA DEDİLER
LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi tamamlanan minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu maskelerini atarak yaşadı. Çifte bayramı bir arada yaşamasının sevinciyle minikler; oyunlar, yarışmalar ve animasyon gösterilerinin yanı sıra dans ederek doyasıya eğlendi. Uzun süredir arkadaşlarından ve sosyal yaşamdan uzak kalmalarına neden olan maskelerini çıkarıp, hayata ikinci kez merhaba dedi.  

“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 25 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut oluyor.

İstanbul ofis tarafından Address İstanbul ev sahipliğinde düzenlenen Maske Atma Töreninde Lösemi ve kansere karşı kazandıkları zaferi şarkılar söyleyerek, dans ederek kutlayan kahramanlar Bubble Show ve Sihirbaz Gösterileriyle neşeli, bol kahkahalı bir gün geçirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik şiirler, marşlar, eşliğinde devam etti.   Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalarla onlarca katılımcı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini bir kere daha hatırladı. Partide ayrıca lösemi ve kanser tedavisi görüp iyileşen çocuklardan oluşan LÖSEV Çocuk Korosu, Gönüllü Korosu ile birlikte sahne alarak şarkılar söyledi.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal ÖN yaptığı açıklamada, “23 Nisan coşkusunu sadece buradaki çocuklarımıza değil hastanede tedavisi süren çocuklarımıza da yaşatıyoruz. Onları hastanelerde ziyaret ederek sürpriz hediyeler iletiyoruz. Umarım tüm çocuklarımız en kısa zamanda iyileşir LÖSEV olarak tek dileğimiz tüm çocuklarımızın biran önce sağlığına kavuşması” dedi.

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,13% 0,50
  • EURO

    43,49% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4081,30% 0,48
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

HABERLER

ÜÇAK DER Geleneksel Tirit Buluşmasını gerçekleştirdi ve Ramzan Ayı İftar Programları hazırladı

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı 3. Olan Kongresini gerçekleştirdi

Sancaktepeliler Birlik Cemevi'nin Hızır Orucu Lokma etkinliğinde buluştu

ÇEKMEKÖY'DE EMEKLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÖZEL MERKEZ

ÇOCUKLARDA GEÇMEYEN GRİP CİDDİ HASTALIKLARA YOL AÇABİLİR

Felçli hastalar için umut verici gelişme: "Şifacı robotlar" artık Türkiye’de!

Mevsimsel Depresyon: Mevsimler Değişirken Ruh Haliniz De Değiştiriyor Mu?

YAPAY ZEKA VE GENETİK GELİŞMELER BEYİN CERRAHİSİNİN ROTASINI BELİRLİYOR

Fanatizm, şiddet odaklı duygu ve düşünceleri yaygınlaştırabiliyor!

SOĞUK VE KARLI HAVALAR BAĞIŞIKLIĞI ZORLUYOR! UZMANINDAN DOĞAL KORUMA ÖNERİLERİ

Bilgi obezitesi zihinsel sağlığı tehdit ediyor!

Öksürüğe Dikkat! Boğmaca Olabilir

Zona Farkındalığı, Bilinçlendirme Kampanyası ile Artıyor: 'Zona Her An Uyanabilir'

Kaygan Zeminlere Dikkat: Uzmanlar Düşme ve Yaralanmalara Karşı Uyardı

Çekmeköy Giresunlular Derneği 1.Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Cumartesi 15.8 ° / 9.4 °
Pazar 17.6 ° / 10.2 °
Pazartesi 20.2 ° / 12.5 °