Tarih: 01.09.2019 01:38

Kaymakam Adnan Çakıroğlu, İstanbul Olimpiyat Spor Kulübünü ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe İlçesinin spor kulüplerinden biri olan ve başarıları ile her zaman gündeme gelen İstanbul Olimpiyat Spor Kulübü?nü ziyaret etti.  bedava bahis İstanbul Olimpiyat Spor Kulübü Koordinatörü ve Milli Güreş Hocası Harun Doğan ve Sporcular tarafından karşılanan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu çalışmalar hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi aldı.  Dünya, Avrupa, Türkiye ve Kırkpınar Şampiyonlukları ile dereceleri bulunan sporcularla bir araya gelen Kaymakam Adnan Çakıroğlu, sporcularla bir süre sohbet etti.
Genç sporcuların Antrenmanı izleyen Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepeli gençlerin başarısı için yapılan çalışmalardan dolayı kulüp  yöneticilerini tebrik etti. İstanbul Olimpiyat Spor Kulübü Sporcuları ile günün anısına bir arada fotoğraf çektiren Kaymakam Adnan Çakıroğlu sporculara başarılar diledi.
Güreş Milli Takım Antrenörü Harun Doğan, ? İlçemizin değerli kaymakamı Sayın Adanan Çakıroğlu, ziyaretimize geldi. Bu ziyaret bizleri fazlasıyla memnun etti. Dünya, Avrupa ve Türkiye yarışmalarında derece alan bu çocuklar Sancaktepe ilçesinin çocukları. Tüm kurum ve kuruluşların bu çocuklara sahip çıkması gerekir. Bu nedenden dolayı Sayın Kaymakamımız Çakıroğlu?nun bu nazik ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ederim? dedi. Haber : Tevfik Erk/ İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —