KARTEPELİLER KENT MEYDANINDA BAYRAMLAŞTI

Kartepe’de geleneksel ilçe bayramlaşması Kurban Bayramı’nın ikinci günü, Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi.

YEREL 17.06.2024 13:12:00 1260
KARTEPELİLER KENT MEYDANINDA BAYRAMLAŞTI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde ilçe bayramlaşması Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen bayramlaşmaya Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde  Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Bakır, İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM
Kent Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Güzel bir Kurban Bayramı’nı birlikte idrak etmekteyiz. Tüm hemşehrilerim Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.  İnşallah ettiğimiz dualar, kurbanların kabul olmasını diliyorum. Bir taraftan da hüzünlüyüz. Filistin’de yaşananların içerisinde Kurban Bayramı’nı kutlamak çok kolay değildir. İnşallah yaşanan bu zulümler biter. Ülkemizin bekası için hayatlarını veren şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE 
Kurban Bayramı’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ise “Dini ve Milli bayramlar milletimizin birlik ve beraberliğini gösterdiği önemli anlardır. Ülkemizin her tarafından bayramlaşma vardır. Birlik ve beraberliğimizin armasını diliyorum. Özellikle İslam coğrafyası üzerinde ki zulümlerin kalkmasını diliyorum. Kendimizi hesaba çekmemiz gerekiyor. Dini ve milli bayramlar Müslümanların kendilerini hatırlamaları için çok önemlidir. Filistin başta olmak üzere birçok yerde zulüm vardır. Filistin’de 40 bin şehidi geçti. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemiz için canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Onların sayesinde bayramlarımızı kutluyorum” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından ilçe protokolü ilçe Kartepeliler bayramlaştı.       
 

  • BIST 100

    11220,75%1,94
  • DOLAR

    42,57% 0,09
  • EURO

    49,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    5764,70% 0,33
  • Ç. ALTIN

    9308,83% 0,32

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Pazartesi 9.7 ° / 8.8 °
Salı 10.7 ° / 8.5 °
Çarşamba 11.2 ° / 9.2 °