İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

Kartal’da Milli Maç Coşkusu!

Almanya’da oynanan Euro 2024 grup maçlarında ter döken A Milli Futbol Takımın Çekya futbol takımı ile karşılaştığı maç, Kartal Belediyesi tarafından canlı yayınlandı.

İSTANBUL 28.06.2024 04:07:00 894
Kartal’da Milli Maç Coşkusu!

Almanya’da oynanan Euro 2024 grup maçlarında ter döken A Milli Futbol Takımın Çekya futbol takımı ile karşılaştığı maç, Kartal Belediyesi tarafından canlı yayınlandı. Türkiye’nin 2-1 kazanarak 16 takım arasında adını yazdırdığı maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından şenlik alanına dönen meydanda görülmeye değer bir sevinç yaşandı.


Kartallı vatandaşlar, Türk Milli Futbol Takımı’nın UEFA EURO 2024’teki Çekya ile oynadığı son grup maçını, Kartal Meydanı’na kurulan dev ekrandan takip etti.

Binlerce Kartallı’nın milli maç heyecanına ortak olduğu karşılaşma öncesi ise Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından aynı alanda 3x3 basket, ayak tenisi ve langırt turnuvaları düzenlendi.

Dereceye girenler, A Milli takım forması ile ödüllendirildi. Yılın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Euro 2024 Futbol Turnuvası’na katılan A Milli Takım’ın Çekya ile oynayacağın maçın canlı yayını için Kartal Meydanı’na dev ekran, ses sistemi ve sandalyeler kuruldu.

Patlamış mısır ikramı da yapılan yayın sırasında meydanı dolduran binlerce Kartallı, deyim yerindeyse hop oturup hop kalktı. 

Heyecanlı anlara sahne olan maçı binlerce Kartallı ile birlikte izleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları coşkuya ortak oldu. 

Özellikle gol pozisyonlarında müthiş heyecanın yaşandığı maç yayını Türkiye’nin galibiyetiyle sonuçlanan 2-1’lik  skorun ardından sona ererken bitiş düdüğünün çalması ile Kartal Meydan dev bir şenlik alanına döndü. 
Hep birlikte galibiyet sevincini yaşayan Kartallılar, son 16 takım arasında katılan A Milli Takımın başarısını kutladı.

 

 

  • BIST 100

    14048,39%0,46
  • DOLAR

    42,60% 0,03
  • EURO

    50,19% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5839,01% 0,80
  • Ç. ALTIN

    9291,43% -0,01

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Perşembe 13.3 ° / 9.5 °
Cuma 12.2 ° / 8.5 °
Cumartesi 11.9 ° / 8.8 °