Kandıra Belediyesi’nden otizme mavi destek

“Dünya Otizm Farkındalık Günü” için belediyeyi mavi ışıkla süslediler.

YEREL 4.04.2021 19:19:00 1718
Kandıra Belediyesi’nden otizme mavi destek

Tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacı ile Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilen 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde otizme dikkat çekmek isteyen Kandıra Belediyesi, belediye binasını mavi ışıkla süsledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü vesilesi ile, Otizmde erken tanı ve eğitimin önemi konusunda bilincin artırılmasına yönelik olarak düzenlenen “Otizme Mavi Işık Yak farkındalık hareketine biz de katıldık ‘’ dedi. 

Otizmli çocuklar ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Turan, ‘’ Otizme Mavi Işık Yak” hem şahsi hem de kurum olarak destek verilmesi gereken bir farkındalık. İnsanlara ve konuya yabancı olanları harekete geçirecek, özel insanların yaşamını hatırlatacak bir uygulama. Otizmli yavrularımıza sahip çıkmak, bu bilinci aşılamak, engelleri birlikte aşmak adına bu uygulamaya destek veriyoruz. Engelsiz bir toplum, sadece biraz daha fazla yardıma ihtiyacı olan yavrularımız, bireylerimiz için herkesi bu otizm farkındalığına destek vermeye çağırıyorum’’ dedi.

  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Pazar 14.6 ° / 11.1 °
Pazartesi 9.7 ° / 8.8 °
Salı 10.7 ° / 8.5 °