Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan baklavalı teşekkür ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personeline baklavalı teşekkür ziyareti.

YEREL 25.01.2021 23:23:00 1233
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'dan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personeline baklavalı teşekkür ziyareti.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kar, soğuk demeden gece gündüz sahada görev alan personelini Kandıra Belediyesi Garaj Amirliğinde iş dağıtımı öncesi ziyaret etti. Personeline teşekkür eden Turan, baklava ikramında bulundu.
Yoğun olarak yağan kar ve ardından buzlanma nedeni ile kent genelinde mağduriyet yaşanmaması için tüm ekip ve ekipmanlarını gece gündüz ayrımı yapmadan sahaya süren Kandıra Belediyesi, merkez ve civar mahallelerde 325 mevkide ayak basmadık yer bırakmadan çalıştı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yoğun kar yağışı ve buzlanma sürecinde gece gündüz demeden sahada gösterdikleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun ve birim amirleri de katılım sağladı.

KÜÇÜK BİR TATLI MOLASI VERELİM İSTEDİK
Ziyarete tepsi tepsi baklava ile gelen Başkan Turan, yapılan özverili çalışmaları dolayısıyla çalışanlarına teşekkür etti. Yoğun ve hummalı bir çalışma sonrası normal çalışma düzenine dönüş yapıldığını ifade eden Turan, '' Hemşehrilerimizin rahatı, huzur ve ihtiyaçlarının karşılanması adına gece gündüz soğuk kar kış demeden sahalardaydık. Biz Kandıra Belediyesi olarak yollarda yada vatandaşın teleplerine olumlu cevaplar verdik ve sıkıntımız olmadan bu süreci atlattık. Kar sonrası yine herkes kendi biriminde sahada işlerinizin başındasınız. Bizde küçük bir tatlı mola verelim istedik. Çalışan tüm personelimize ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ DE GÜNDEMDEYDİ
Konuşmasında toplu sözleşme sürecine de değinen Başkan Turan, son iki üç aydan beri toplu sözleşme hususunda ciddi olarak çalıştıklarını söyledi. Ne olacak ne bitecek diye herkesin merak içinde beklediğini ifade eden Turan, ‘’ Tabi herkesin bir beklentisi var. Kandıra belediyesinin imkanları doğrultusunda sizlere en iyi şekilde değerinizi vermeye çalışacağız. İşçilikten gelen biri olarak işçinin değerini işçinin emeğini bilen biriyim. Bu noktada emin olun ki gücümüzün yettiğince destek sağlayacağız’’ dedi. 

GÖNÜL İSTER Kİ BÜYÜKŞEHİR GİBİ OLSUN
Kandıra Belediyesinin birkaç dezavantajı olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Turan, ‘’ En önemli dezavantajımız Belediyemizin 4 mahalleden vergi alıp, 96 mahalleye hizmet etmesi ve dar bir bütçeye sahip olması. Ama biz bu bütçeye rağmen sizlerin emeğini unutmuyoruz. Tabi her birinizin belki beklentisi, farklı olabilir. Ama şunu unutmayın gerçekten biz Kandıra Belediyesinin bütçeleri doğrultusunda yevmiyelerinizden tutun da sosyal haklara kadar bir güncelleme yapacağız. Gönül ister ki Büyükşehirdeki gibi olsun ama Büyükşehir’in büyükşehirliği var onu unutmayın’’ dedi.
 Kandıra Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de Başkan Turan'a ziyareti için teşekkür etti. İkram edilen tatlıların afiyetle yenilmesi sonrası iş startı başkan Turan tarafından verildi.

  • BIST 100

    17330,64%1,16
  • DOLAR

    43,70% 0,00
  • EURO

    51,84% 0,00
  • GRAM ALTIN

    7014,86% 0,00
  • Ç. ALTIN

    11672,76% 0,00

HABERLER

YEŞİLAY DÜNYA KAR MOTOSİKLETİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI

DENİZLERİN GELECEĞİ SOFRADA BAŞLIYOR

LÖSEV İSTANBUL’DA ARA TATİL ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU GEÇTİ

MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Dijital geçmişiniz geleceğinizi karartmasın!

Sancaktepe Birlik Cemevi’nden Hızır Orucu Etkinliği: "Gelin Canlar Bir Olalım"

Sancaktepe Canlar Cemevi’nden Hızır Etkinliği: Semah, Türkü ve Deyişlerle Anlamlı Buluşma

Emek Cemevi’nde Hızır Cemi ve Kurban Lokması Paylaşılacak

Ordu Gürgentepe Akören Derneği’nden Eğitime Destek Gecesi

TEKİRDAĞ’IN ULAŞIMI BÜYÜKŞEHİR’LE GÜÇLENİYOR

"Yerinde Duramayan Çocuk" Demek Asıl Sorunun Üzerini Örtüyor

CENTRAL HOSPITAL’DA “DOĞUDAN BATIYA ÇOCUK GÖZÜNDEN GELECEĞİN DÜNYASI” TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Kış lastiklerinin hava basıncı ne olmalı?

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın 10. yılında başvurular başladı

AKM’DE BU HAFTA SANATSEVERLERİ DOPDOLU BİR ETKİNLİK TAKVİMİ BEKLİYOR

Salı 14.8 ° / 10 °
Çarşamba 8 ° / 3.6 °
Perşembe 11.4 ° / 6.5 °