Tarih: 06.10.2019 09:17

İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı hız kesmeden çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, Sancaktepe ilçesinde Sarıgazi, Samandıra ve Yenidoğan?da açmış oldukları stantlarla üye kayıtları yapıyor, vatandaşın derdini dinliyor.
İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve İlçe Yöneticilerinin de katıldığı  stant çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.
İyi parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ? Geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanımızla birlikte İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu?nu ziyaret ettik. Güzel bir görüşme oldu, çalışmalar hakkında bilgi edindik.? Dedi.
İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener?in talimatı ile tüm ilçelerimiz üye çalışmalarına ağırlık verdi. Bizde ilçemizde Samandıra, Sarıgazi ve Yenidoğan?da stant çalışmalarını başlattık. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Vatandaş derdini anlatıyor, sorunlarına çözüm istiyor. Bizde vatandaşımızı dinliyor notlarımızı alıyor, çözüm konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Sancaktepeli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu
Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —