Tarih: 27.11.2018 01:32

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu?nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu mesajında ? Bilindiği üzere Mustafa Kemal ATATÜRK?ün 24 Kasım 1928 yılında ?başöğretmen? sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz.
Toplum nazarında büyük itibar gören bir mesleği ifa ediyor olmanın haklı gururuna en güzel duygularla eşlik ettiğimiz bu günde, öğretmenler olarak eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşını oluşturduğumuzun bilincinde olarak geleceğimizin değerli birer mimarı olabilmenin gayretindeyiz.
Mesleğimizi sadece bir memuriyet olarak görmüyoruz, yeterli bilgi ve donanımla çocuklarımızı, gençlerimizi, insanları seven tertemiz yürekler olarak geleceğe hazırlamanın büyük mesuliyetini taşıyoruz.
Bu düşüncelerle, bu büyük mesuliyeti sırtında büyük bir özveriyle taşımakta olan İlçemizde görevli tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, emekli olmuş öğretmenlerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimize Allah?tan rahmet diliyorum.? Dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —