İETT HEYETİNDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT heyeti ile biraya gelerek ilçedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

İSTANBUL 28.06.2024 04:08:00 917
İETT HEYETİNDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT heyeti ile biraya gelerek ilçedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Beylikdüzü’nün 400 bini aşan nüfusuyla İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri haline geldiğini hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Seferlerin artırılması, araçların büyütülmesi, yeni hatlar açılması konusunda taleplerimiz var. Bu konuda çalışmaların olduğunu da biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalar tamamlanarak ulaşım, vatandaşlarımızın sorunlarından biri olmaktan çıkacaktır. Biz de bu konularda İETT’ye gerekli destekleri vereceğiz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT yetkilileri ile biraya gelerek ilçedeki ulaşım faaliyetlerinin artırılması konusunda çözümleri değerlendirdi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İETT İlçe Belediyeleri Buluşmalarına Başkan Çalık’ın yanı sıra meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, Koordinatör Sinan Öztürk ile İETT'nin farklı birimlerinden ilgili tüm yöneticiler katıldı. İlçedeki ulaşıma dair son durumun değerlendirildiği toplantıda talepleri dinleyen İETT yetkilileri çözüm önerilerini de sundu. İlçedeki ulaşım faaliyetlerinin vatandaşlardan gelen talepler üzerine artırılacağını ifade eden İETT Genel Müdürü İrfan Demet, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. 

“Ulaşım sorun olmaktan çıkacak”
Beylikdüzü’nün 400 bini aşan nüfusuyla İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri haline geldiğini hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Seferlerin artırılması, araçların büyütülmesi, yeni hatlar açılması konusunda taleplerimiz var. Bu konuda çalışmaların olduğunu da biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalar tamamlanarak ulaşım, vatandaşlarımızın sorunlarından biri olmaktan çıkacaktır. Biz de bu konularda İETT’ye gerekli destekleri vereceğiz” diye konuştu.
 

  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

HABERLER

KADIN HASTALIKLARINDA İZSİZ CERRAHİNİN 7 ÖNEMLİ AVANTAJI

“Bitter Çikolata Yaşlanmayı Yavaşlatıyor, Ancak Bilinçli Tüketilmeli”

Kadir Has Üniversitesi Koordinasyonunda Küresel Bir Siber Güvenlik Modeli

YEŞİLAY’DAN ÇOCUK DOSTU DİJİTAL OYUNLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Ramazan yoğunluğunda gıdanın değerini korumak “doğru lojistik” ile mümkün

İftarda hızlı ve aşırı yemek metabolizmayı zorluyor!

72. Sait Faik Hikâye Armağanı başvuruları için son günler

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Öncü İsimleri “Ağırlama Sisteminde Ekosistem” Temasıyla FSUMMIT 2026’da Buluştu.

LİSELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK “AI STARTUP STUDIO” PROGRAMI SONUÇLANDI

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Türk Otelcilik Sektöründen Küresele Güçlü Bir Adım:

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu “Gelenekten Geleceğe” temasıyla Çeşme-Ankara rotasında 61.kez Türkiye yollarına çıkmaya hazır

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN İP UÇLARI

14-24 Yaş Arasındaki Gençleri Hayata Hazırlayan Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Türkiye’de 21 Bini Aşkın Öğrenciye Ulaştı

Ramazan’da Tatlı Keyfi Hafifliyor: Ekici’den Protein Zengini Bir Tatlı

Cumartesi 12.4 ° / 8.2 °
Pazar 6.8 ° / 4.9 °
Pazartesi 8.3 ° / 5.1 °