Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un Fotoğrafçılık Eğitimine İki Öğrenciye Burs Verecek

Magnum Photos’un İstanbul’da üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğrafçılık eğitimi için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iki gence burs imkanı sağlayacak.

ŞİRKET HABERLERİ 12.02.2024 16:01:00 1401
Fujifilm Türkiye, Magnum Photos’un Fotoğrafçılık Eğitimine İki Öğrenciye Burs Verecek

Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazları üreticisi olan Fujifilm, Magnum Photos’un İstanbul’da üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğrafçılık eğitimi için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iki gence burs imkanı sağlayacak.  


Gençlerin geleceğe hazırlanması ve geleceği inşa etmesi için onların yanında olan Fujifilm, projeleriyle, gerçekleştirdiği inovasyon yarışmalarıyla ve sağladığı eğitim burslarıyla onlara fırsat yaratıyor. Bu bakış açısıyla dünya çapında üne sahip Magnum Photos’un İstanbul’da üst üste üçüncü kez düzenlediği fotoğrafçılık eğitiminde 2 gence burs imkanı sağlıyor. Her ikisi de uzun süredir İstanbul'da yaşayan Türk fotoğrafçı Emin Özmen ve Fotoğraf Editörü Cloé Kerhoas liderliğinde gerçekleşecek “İstanbul’u Keşfetmek” workshop’u yine 6 gün boyunca şehri gezerken katılımcılara tema fotoğrafçılığı deneyimletecek. Fujifilm Türkiye, biri fotoğrafçılık öğrencisi olmak üzere Türkiye'de yaşayan iki öğrenciye burs imkanı sağlayacak. Burs verilecek adaylar başvuru esnasında sunulan çalışmalarının kalitesine göre değerlendirilerek Fujifilm Türkiye ve Magnum Photos temsilcisi Emin Özmen tarafından seçilecek. Bursa başvurmak isteyen adayların 29 Şubat Perşembe gününe kadar Magnum Photos'un web sitesinde yer alan formu doldurması gerekiyor.

“İstanbul’u Keşfetmek” Workshop’u Hakkında
29 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimler, Fotoğraf Sanatçısı Emin Özmen ve Fotoğraf Editörü Cloe Kerhoas önderliğinde yapılacak. Birinci gün Emin Özmen, İstanbul'un tarihi, kültürel simgeleri ve semtlerini tanıtmak amacıyla bir şehir turu düzenleyecek. İlk günü grup olarak birlikte geçirdikten sonra, seçilen konuyu fotoğraflamak için katılımcılar bireysel olarak çalışacak.  Her günün başında katılımcılar birbirinin çalışmasına bakmak, tartışmak, geri bildirim ve tavsiye almak için yeniden bir araya gelecek. Workshop'un üçüncü gününde Cloé Kerhoas, editörlerle temasa geçme, fotoğraf projeleri için fon bulma ve çevrimiçi bir varlık oluşturmaya ilişkin tavsiyeler de dahil olmak üzere profesyonel uygulamalar hakkında bir konferans verecek. Son gün ise çalışmalar düzenlemeye ve sıralamaya ayrılacak. Profesyonel fotoğrafçılardan tutkulu amatörlere kadar herkese açık olan etkinlikte Fujifilm Türkiye, tüm kamera ekipmanlarını ücretsiz olarak katılımcılara sağlayacak. Eğitmenler ve eğitim hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

 

  • BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,88% 0,13
  • EURO

    50,49% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6251,62% 1,32
  • Ç. ALTIN

    10086,69% 1,00

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Cumartesi 7.2 ° / 4.8 °
Pazar 7.1 ° / 3.1 °
Pazartesi 4.5 ° / 2.3 °