Tarih: 16.05.2021 19:09

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÇEVRECİ SEMİNER

Facebook Twitter Linked-in

Erciyes Üniversitesi'nde Sürdürülebilir Tarım ve Doğal Kimyasallar adlı çevirim içi seminer düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi ERÇEVREM Sürdürülebilir Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği çevrimiçi etkinlikte kimyager ve sürdürülebilir yaşam danışmanı Fatih KÜÇÜKUYSAL "Sürdürülebilir Tarım ve Doğal Kimyasallar" adlı bir seminer verdi. 

Erciyes Üniversitesi Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim UYANIK'ın da izlediği seminer, Çevre mühendisi Medine EREK moderatörlüğünde yapıldı.

Seminerin ilk bölümünde BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve AB Yeşil Mutabakat çağrısı, ekoloji ve tarım kimyası üzerine konuşan yeşil kimyager KÜÇÜKUYSAL, ikinci bölümde endüstriyel ve ekolojik tarımın farkları, sürdürülebilir tarımın insan ve çevre sağlığına ve milli kalkınmaya katkısından bahsetti ve katılımcıların sorularını yanıtladı. 
Erciyes Üniversitesi ve Kayseri'de sürdürülebilirlik ve çevre farkındalığının artması için etkili çalışmalar yapan ERÇEVREM, ilgiyle izlenen seminerin sonunda çekilişle üç katılımcıya sürdürülebilir yaşamla ilgili kitaplar hediye etti.
Tevfik Erk / İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —