Tarih: 17.11.2019 07:53

Dr. Tanrıver, Sancaktepe?de Kanserden Korunmanın yollarını anlattı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Onkolog ve Fonksiyonel Tıp konusunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver, Sancaktepe?de bilgilendirmelerde bulundu. Günümüzün en önemli konularından biri olan Kanseri anlatan Dr. Tanıver ? Buzdağının altığını fark edin sebeplerini çözün ? başlığı altında Kanserden korunmanın yolları hakkında bilgiler verdi.
Kısa adı Saniad olan Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Rüstem Aldağ  ve dernek üyelerinin katıldığı dernek merkezinde düzenlenen programda Onkolog ve Fonksiyonel Tıp konusunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver bilgilendirmelerde bulundu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ve soru cevap şeklinde ilerleyen programda Dr. Tanrıver tüm soruları içtenlikle ve samimiyetle cevapladı.
Tanrıver; ? Fonksiyonel Tıp genel anlamda tıbbın geleceğidir ve herkes için ayrı ve özeldir. Vücudu ayrı organlar olarak değil bir bütün ve birleşik sistem olarak değerlendirir. Hastalıkların kök nedenini araştırarak kişiye özel tedavi sunar. Sağlık dedektifliği yaparak sebepleri arar ve sebeplere yönelik tedavi için kişiye özel biçimlendirilmiş  sağlık danışmanlığı yapar.? İfadelerinde bulundu.
Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver, son olarak  kanser konusunda sağlıklı beslenme, yaşam tarzı, çevresel faktörlerin etkili olduğunu sözlerine ekledi. Korunmanın yolu ise alışkanlıkların  yeniden gözden geçirilmesinde olduğunu ifade etti.
Saniad Başkanı Rüstem Aldağ, program sonunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver?e katlımından dolayı teşekkür etti.
Haber / Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —