DOWN KAFEDE ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, down sendromlu bireylerin; atıkları el emekleri ile sanata dönüştürme heyecanlarına ortak oldu.

YEREL 17.01.2023 11:23:00 679
DOWN KAFEDE ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, down sendromlu bireylerin; atıkları el emekleri ile sanata dönüştürme heyecanlarına ortak oldu.

Gölcük’te down sendromlu bireyler, atıkları sanata dönüştürdüler. Down Kafe'de düzenlenen "Atıklar Sanata Dönüşüyor" adlı etkinlikte; Doç.Dr. Nermin Demirkol tarafından özel bireylere eğitim verildi. Özel bireylere el becerisi kazandırarak, sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinliğe; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen birlikte katıldılar. Başkan Sezer ve Seymen; atıklardan sanatsal objeler üreten özel bireylere yardımcı oldular.

ÖZEL BİREYLER EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ
Özel bireylerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirdiği etkinliği değerlendiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Melek kalpli dostlarımızın el becerisi kazanmalarının yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sunan bu tarz etkinlikleri gerçekleştiren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz'a, Doç.Dr. Nermin Demirkol'a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • BIST 100

    15543,87%0,63
  • DOLAR

    43,26% -0,03
  • EURO

    50,40% 0,42
  • GRAM ALTIN

    6496,35% 1,91
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 1,03

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Salı 6.1 ° / 2.9 °
Çarşamba 6 ° / 3.6 °
Perşembe 8.3 ° / 2.6 °