Deniz Kanosu Türkiye Kupasında ödüller sahiplerini buldu

Deniz Kanosu Türkiye Kupası, dün gerçekleştirilen yarışların ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

SPOR 11.07.2023 23:15:00 2420
Deniz Kanosu Türkiye Kupasında ödüller sahiplerini buldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğiyle 8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Kocaeli'de ilk kez düzenlenen Deniz Kanosu Türkiye Kupası büyük heyecana sahne oldu. Türkiye Kano Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Kanosu Türkiye Kupası” dün yapılan 200 metrelik kısa mesafe tur yarışlarının ardından sona erdi. Kupa sıralamasında birinci Şişecam Çayırova Spor Kulübü, ikinci Selimpaşa Spor Kulübü, üçüncü ise Afyon Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

İLK KEZ SPORUN BAŞKENTİ KOCAELİ’NDE

Şampiyona, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından ilk kez Sporun Başkenti Kocaeli’nde ve yine ilk kez denizde gerçekleşti. Sekapark Uçurtma Tepesi sahilinde yapılan yarışlara aralarında Şişecam Çayırova Spor Kulübü’nden sporcularının da bulunduğu Türkiye genelinde 7 ilden 9 kulüp takımında yer alan 13'ü kadın 53 sporcu katıldı.

200 METRE K-1 BÜYÜK ERKEK VE KADIN YARIŞMALARI
Renkli görüntülerin oluşturduğu 200 metre K-1 büyük erkek yarışmalarında birinci Selimpaşa Spor Kulübü’nden Emre Karahan, ikinci Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mert Yıldırım, üçüncü ise Şişecam Çayırova Spor Kulübü’nden Ergün Vatan Baydemir oldu. 200 metre K-1 büyük kadın yarışmalarında ilk iki sporcu Şişecam Çayırova Spor Kulübünden çıkarken, birinci Selin Sevin, ikinci Tuana Deniz, üçüncü ise Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nden Miray Selis Yavuz oldu.

200 METRE K-2 BÜYÜK ERKEK VE KADIN YARIŞMALARI

Çekişmeli mücadelelere sahne alan 200 metre K-2 büyük erkek yarışmalarında birinci Şişecam Çayırova Spor Kulübünden Ergün Vatan Baydemir ve Naci Oğuzhan Baydemir, ikinci Selimpaşa Spor Kulübü’nden Safa Köse ve Emre Karahan, üçüncü ise yine Şişecam Çayırova Spor Kulübünden Özer Acar ve Hasan Saraç oldu. 200 metre K-2 büyük kadın yarışmalarında ilk iki sporcu Şişecam Çayırova Spor Kulübünden çıkarken, birinci Selin Sevin ve Tuana Deniz, ikinci Irmak Türköz ve Saliha Erbaş, üçüncü ise Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nden Miray Selis Yavuz ve Sultan Sude Avşar oldu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Ödül töreni sonrası yarışmaya katılan sporcular, antrenörleri, federasyon yetkilileri ve organizasyon görevlileri Kocaeli’de gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Kanosu Türkiye Kupası hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • BIST 100

    11279,95%-0,07
  • DOLAR

    41,14% 0,08
  • EURO

    48,19% 0,03
  • GRAM ALTIN

    4602,21% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7323,55% 0,00

HABERLER

Sancaktepe’de 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlığı

Göz sağlığını tehdit eden görünmez tehlike obezite

Aşırı sıcaklar milyonlarca vatandaşı serinlik arayışına yöneltti

Rekor sıcaklıklara karşı iç mekân serinliğini korumanın ilk adımı nitelikli ısı yalıtımı

Şile Karabeyli Köyü’nde Taş Ocağına Karşı Hukuki Mücadele Başlatıldı !

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN ESKİŞEHİR VE UŞAK’TAKİ YANGINLARA MÜDAHALEDE DESTEK

BİNLERCE YILLIK ÇİN VE ANADOLU KÜLTÜRÜ KAPADOKYA’DA BULUŞUYOR

Kilo verme amacıyla bilinçsiz ilaç kullanmayın

Zile'de Su Krizi Büyüyor: Köyler Susuzluktan Kırılırken Ödenek Keyfi Harcandı İddiası

YGD, 24 Temmuz’u Kahvaltı Programıyla Kutladı

Olumlu düşün, sağlıklı beslen, beynini koru!

MOTOSİKLET KAZALARINDA TRAVMAYA KARŞI ÖNLEM ALIN

Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör: “Puanlar alındı, şimdi sıra doğru tercih yapmakta!”

Üniversite tercih sürecinde adaylar nelere dikkat etmeli?

Baş Ağrısı Değil, Nörolojik Alarm

Salı 30.5 ° / 23.7 °
Çarşamba 28.9 ° / 22.2 °
Perşembe 29.1 ° / 22.4 °