CUNDA VE AYVALIK İSKELESİNE KIYI TESİSİ İŞLETME İZİN BELGESİ

Cunda ve Ayvalık iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı’nın istediği standartlara kavuşturulmasının ardından kıyı işletme izin belgeleri alındı.

YEREL 11.02.2021 02:39:00 617
CUNDA VE AYVALIK İSKELESİNE KIYI TESİSİ İŞLETME İZİN BELGESİ

Cunda ve Ayvalık iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı’nın istediği standartlara kavuşturulmasının ardından kıyı işletme izin belgeleri alındı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ali Bey Adası (Cunda) ve Ayvalık iskeleleri arasında deniz motorlarının yıllardır yolcu taşımacılığı yaptığını, ancak yasal düzenlemelerin yapılmaması nedeniyle bugüne kadar kıyı tesisi işletme izin belgesinin alınamadığını hatırlattı. 
 

Başkan Ergin, “İzin belgesinin alınamaması nedeniyle yolcu taşımacılığı tehlikeye girecekti. Seçimden hemen sonra fiziki düzenlemeler ve yapısal çalışmalarla, iskelelerin can, mal ve yangın emniyeti bakımından bakanlık standartları düzeyine getirilmesini sağladık. Geçtiğimiz yıl tamamlanan düzenlemeler sayesinde, Kaymakamlık üzerinden alınan geçici izin belgesi ile iskelelerin kullanımı sağlanmıştı. Geçici ruhsat üzerinden taşımacılığın tekrar tehlikeye girmemesi için, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz yaptığı başvuru ile Kıyı Tesisleri İşletme İzin Belgesi’ni teslim aldı. Bundan böyle, iki iskele arasında motorlar güvenli bir şekilde yolcu taşıyabilecek” dedi.

  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Pazar 14.6 ° / 11.1 °
Pazartesi 9.7 ° / 8.8 °
Salı 10.7 ° / 8.5 °