Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

Süper Lig’e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi.

SPOR 11.07.2023 19:10:00 3043
Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

Süper Lig’e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa’da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Atakaş Hatayspor deprem sonrası yeşil sahalara Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile oynadığı dostluk maçıyla döndü. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti.

‘Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz’
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız. Hatay’ın, Hataylıların ve oradaki insanların yanında oldukları için kendilerine çok teşekkür ederim. Trendyol, afet döneminde de yanımızdaydı. Ben ilk günden beri orada olduğum için biliyorum; bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşıladılar” dedi.

Atakaş Hatayspor ile birlikte tekrar sahaya çıkmanın kendisi için çok büyük bir mutluluk olduğuna işaret eden Demirel, “Futbola başladığımda bu heyecanı yaşamıştım. Şu an bu sahada olmak, 5 ay önceki durumlardan buraya gelmek kolay bir durum değil. O yüzden ben yanımızda olan herkese binlerce kez teşekkür ederim. Hayatlar yıkıldı, evler yıkıldı, geçmişler, gelecekler yıkıldı. Deprem döneminde Atakaş Hatayspor olarak ne malzememiz varsa paylaştık. Elimizde hiçbir şey kalmamışken, bugün buralara geldik. Demek ki insanlar isterse her şeyi yeniden inşa edebilir. Biz burada, Hataylılara ve depremi yaşamış insanlara umut olmak istiyoruz. O yüzden bizi görsünler, bizi örnek alsınlar. İnşallah onlar da en kısa zamanda evlerini, barklarını, işlerini tekrar inşa edecekler. Çünkü biz Atakaş Hatayspor’u tekrardan inşa ettik” diye konuştu.

‘Sezon boyunca birlikte yürüyeceğiz’
Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trendyol olarak ilk günden itibaren deprem bölgesindeydik. Hatay’ın hep yanında olmaya çalıştık. Bölgede 40’tan fazla seyyar mutfakla, 700’ü aşkın kuryemiz her gün Hatay’ın her köşesine yardım götürüp, destek olmaya çalıştılar. Atakaş Hatayspor’un da orada ne kadar büyük fedakârlık yaptığını, Hatay halkına destek olmaya çalıştıklarını gördük. O yüzden Atakaş Hatayspor’a hiç düşünmeden destek olduk. Bu bizim için büyük bir onur. ‘Siz ayağa kalkana kadar biz ayakta olacağız’ dedik. Bugün hep birlikte ayağa kalktık. Sezon boyunca da beraber yürüyeceğiz” dedi.

Sporu Türkiye’nin ortak değeri olarak gördüklerini ifade eden Çetin, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı bölgenin yeniden inşası sürecinde Atakaş Hatayspor’u tekrar Süper Lig’de görmenin önemi büyük. Bu yeniden inşa sürecinde Atakaş Hatayspor’un da önemli bir rolü olacak. Biz Trendyol olarak hem Hatay’ın hem de Atakaş Hatayspor’un her zaman yanlarındayız. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz.”

‘Tüm şehir için oynayacağız’
Atakaş Hatayspor’un kalecisi Erce Kardeşler, takım otobüsünde yaptığı açıklamada, 10 yıllık profesyonel kariyerinde ilk kez bu kadar heyecanlandığını belirterek, “Aylar sonra ilk defa takım otobüsümüze biniyorum. Tekrar formalarımızı giyeceğiz. Skorun hiçbir önemi yok. Tüm şehir için oynayacağız. Her maçımız oradaki insanlar için olacak. Herkese dimdik ayakta durduğumuzu göstermek istiyoruz. Onlar da bizden güç alsın, ailelerini toplayıp dimdik ayakta durabilsin” şeklinde konuştu.

 

  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

HABERLER

KADIN HASTALIKLARINDA İZSİZ CERRAHİNİN 7 ÖNEMLİ AVANTAJI

“Bitter Çikolata Yaşlanmayı Yavaşlatıyor, Ancak Bilinçli Tüketilmeli”

Kadir Has Üniversitesi Koordinasyonunda Küresel Bir Siber Güvenlik Modeli

YEŞİLAY’DAN ÇOCUK DOSTU DİJİTAL OYUNLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Ramazan yoğunluğunda gıdanın değerini korumak “doğru lojistik” ile mümkün

İftarda hızlı ve aşırı yemek metabolizmayı zorluyor!

72. Sait Faik Hikâye Armağanı başvuruları için son günler

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Öncü İsimleri “Ağırlama Sisteminde Ekosistem” Temasıyla FSUMMIT 2026’da Buluştu.

LİSELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK “AI STARTUP STUDIO” PROGRAMI SONUÇLANDI

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Türk Otelcilik Sektöründen Küresele Güçlü Bir Adım:

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu “Gelenekten Geleceğe” temasıyla Çeşme-Ankara rotasında 61.kez Türkiye yollarına çıkmaya hazır

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN İP UÇLARI

14-24 Yaş Arasındaki Gençleri Hayata Hazırlayan Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Türkiye’de 21 Bini Aşkın Öğrenciye Ulaştı

Ramazan’da Tatlı Keyfi Hafifliyor: Ekici’den Protein Zengini Bir Tatlı

Pazartesi false 9.6 ° / 5.7 °
Salı Güneşli 12.3 ° / 6.2 °
Çarşamba Güneşli 11.9 ° / 5.9 °