Tarih: 27.11.2018 01:13

Ali Çolak, MHP?den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - 10 Yıldır Sancaktepe Veysel Karani Mahalle Muhtarlığını yapan Muhtar Ali Çolak, MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına mahalleli komşuları ile birlikte geldi ve Sancaktepe için belediye başkan aday adayı oldu.
Veysel Karani Mahallesinden kalabalık bir grupla Samandıra Merkez de bulunan saat kulesi önünde bir konuşma yapan Ali Çolak  ? MHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday adaylığına müracaat etmeye karar verdim. Beni yalnız bırakmadınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.
Ali Çolak ve beraberindekiler MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına çıktılar. Burada Ali Çolak,  Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu işlemlerin ardından ?Hayırlı Olsun? dedi.
Muhtar Ali Çolak?ın MHP ?den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunun ardından MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu; ?  On yıldır Veysel Karani Mahallesi muhtarlığını yapan, vatandaşın derdi ile dertlenen, hastasına koşan Sn.Ali Çolak Mahalli İdareler Seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olarak İlçe teşkilatımıza başvuru gerçekleştirdiler. Kendilerine ve tüm komşularımıza teşekkür ediyoruz. ? dedi.
Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —