Tarih: 07.01.2019 03:48

8 oyuncusu Sancaktepeli olan Efe Ampute Futbol takımı destek bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Ampute?nin revaçta olduğu bir dönemde Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikincisi milli takımı olan bir ülkede, İstanbul gibi bir metropolde sponsor arıyorlar ve destek bekliyorlar.
Türkiye Ampute 2. Ligi`nde mücadele etmekte olan Efe Ampute Kulüp yönetiminden  ?Efe Ampute, Ampute ligin de var olma mücadelesi veriyor. Engelli sporcuların spor yapma özgürlüğüne kavuşması için elinden gelenin fazlasını yapıyor. ?denildi.
 Efe Ampute takımı Sancaktepe`den 8, Pendik`ten 2, Gebze`den 2, Kadıköy`den 1, Ümraniye`den 1 olmak üzere 14 lisanslı engelli sporcusu ile futbol hayatına devam ediyor.
Efe Ampute Futbol takımı yöneticileri maddi imkansızlarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek ? Gaziantep deplasmanına sponsor bulamadığı için ve maddi sorunlardan dolayı gidemedi ve hükmen yenik sayıldı. Ampüte takımı sponsor bulamadığı içi temel ihtiyaçlar olan krampon, eşofman gibi ihtiyaçlarını bile alamıyor, Deplasmana giderken yemek parasını karşılayacak bir imkanı bile bazen bulamıyoruz? diye sıkıntılarını ifade ettiler.
Takımın 8 oyuncusunun Sancaktepe ilçesinden olan Efe Ampute Futbol takımı destek bekliyor.
Efe Ampute Futbol takından son olarak ? Maddi ve manevi tüm zorluklara karşı "Bizim birbirimizden başka kimsemiz yok"anlayışıyla ve "Engelliler gülerse, Dünya güler" prensibiyle; Biz engelli insanlar, engelli kardeşlerimizin spor yapması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.? Denildi.
Tevfik Erk / İstanbul



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —