Yeni Nesil Araç Kiralama Uygulaması TikTak, Bünyesine Kattığı 800 Araç ile Filosunu Yeniledi

Arabayı değil, şehri sahiplenme misyonuyla kurulan yenilikçi araç paylaşım uygulaması TikTak, bünyesine kattığı 800 araç ile filosunun bir kısmını yeniledi.

ŞİRKET HABERLERİ 11.07.2023 23:04:00 1326
Yeni Nesil Araç Kiralama Uygulaması TikTak, Bünyesine Kattığı 800 Araç ile Filosunu Yeniledi

Bireylerin ve kurumların dakikalık, günlük kiralama ve aylık abonelik modeliyle araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan ve kullandığın kadar ödeme imkânı sunan araç paylaşım uygulaması TikTak, bünyesine aldığı 800 araçla filosunu yeniledi.

Arabayı değil, şehri sahiplenme misyonuyla kurulan yenilikçi araç paylaşım uygulaması TikTak, bünyesine kattığı 800 araç ile filosunun bir kısmını yeniledi. Kullanıcıların arabaya ihtiyaç duyduklarında her an onlara kolay ulaşım imkânı sunan TikTak, filosunu düzenli olarak yenileyerek kullanıcılarına yepyeni arabalarla, pratik ve kolay bir araba kiralama deneyimi sunuyor. TikTak’ın farklı ihtiyaçlara yönelik erişilebilir fiyatlarla sunduğu sürdürülebilir mobilite hizmetiyle kullanıcılar şehrin her noktasına özgürce ulaşabiliyor.

Uygulama üzerinden dakikalar içinde tamamlanabilen kolay üyelik ile TikTak, İstanbul’da hem dakikalık hem günlük kiralama modeliyle düzenli araba kiralama ihtiyacını karşılayan çözümler sunuyor. Ayrıca mart ayında hayata geçirdiği bir ilk olan aylık abonelik modeli TikTak Neo ile daha sık araç ihtiyacı olan kullanıcılarının araba ile ulaşım maliyetlerini yüzde 80’e kadar daha ucuz hale getiriyor.

Bünyesine aldığı 800 yeni araç ile paylaşım filosunun bir kısmını yenileyen TikTak, her bütçeye uygun fiyat alternatifi ile herkesin büyük rakamlar ödemeden ihtiyacına göre bir araca erişimini mümkün kılıyor. 

Özellikle araba satın almanın masrafları düşünüldüğünde herkese ulaşım fırsatı yaşatmaktan mutluluk duyduklarını belirten TikTak Kurucusu Ersan Öztürk konuyla ilgili açıklamasında “Ülkemizde araç sahipliğinin koşulları bu denli zorlaşmışken aslında herkese büyük rakamlar ödemeden, kredi, kasko, MTV, sigorta, bakım, muayene, otopark ve yakıt gibi prosedürlerden arınmış bir model ile araba sahipliğine alternatif bir bakış açısı geliştirerek oyunun kurallarını değiştiriyoruz. İstanbul’da ihtiyaç duyduğunuz zaman, dilediğiniz anda araca ulaşmak TikTak sayesinde mümkün. Kullanıcılarımız yeni arabaları ilk TikTak’ta deneyimlesin ve yeni arabalar kullansın diye düzenli aralıklarla filomuzu yeniliyoruz. Şimdi de filomuzdaki 3 bin 500 aracın 800 tanesini yeniledik. Sunduğumuz alternatif ulaşım çözümleri ile kullanıcılarımızı özgür kılmanın mutluluğu ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da yeniliklerle mega şehirlilerin hayatına değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
 


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor