‘YARGI’ HEYECAN DOLU BÖLÜMÜYLE GECENİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Yargı’ dün gece 82. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Her bölümü heyecanla beklenen dizi AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

KÜLTÜR SANAT 12.02.2024 16:41:00 301
‘YARGI’ HEYECAN DOLU BÖLÜMÜYLE GECENİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Yargı’ dün gece 82. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Her bölümü heyecanla beklenen dizi AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi dün gece 82. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’de Pazar günlerinin vazgeçilmez haline gelen dizi #Yargı ve  #Ilgaz etiketleriyle gece boyu sosyal medya listelerinde yer aldı.

Ilgaz’la tartışan Ceylin onun kurduğu cümleyle geçmişinden uzaklaştığı şeylerle yeniden yüzleşip gözyaşları içinde kalırken Ilgaz’a ‘Herkesin, her şeyin hatta aşkın bile bir sınırı var’ dedi. Ceylin’in gidişinin ardından Ilgaz’a Fırat’tan telefon geldi ve Yiğit’i apartmanın bodrum katında ölü bulduğunu söyledi. Acı haberle yıkılan Ilgaz ve Ceylin Yekta’yla beraber olay yerine gitti. Ceylin ve Yekta Cennet’e acı haberi verdi. Parla ailesine ayrı eve çıkacağının haberini verdi. Bu konuyu kabullenemeyen Aylin ısrarla karşı çıktı ve yine Osman’a çattı. Ilgaz ve Ceylin arasındaki gerginlik evde de devam ederken Ilgaz Ceylin’e ‘Fırat’ı ben sormasam sen bana söyleyecek miydin’ diye sordu ama Ceylin net bir cevap veremedi. Ilgaz emniyete gittiği esnada evde içip sarhoş olan Ceylin Ilgaz eve döndüğünde Fırat’la geçmişini anlattı. Yekta’nın tazminat davasında karşı tarafla anlaştığı rakam konusunda yalan söylediğini öğrenen Ceylin Yekta’ya bunun hesabını sordu. Osman Zümrüt’ü kapısına gidip onu bekledi. Merdan Kadir’in sakladığı paralı alabilmek için yaptığı planla veterineri içirip uyuttu ve yanına Osman’ı çağırdı. Ceylin ile konuşan Fırat’ın onun mutluğunu sorgulaması Ceylin’i kızdırdı. Hapishanede olan Kadir bir anda fenalaşıp öldü. Çınar’a dernekteki arkadaşı ölümün haberini verirken Çınar bu ölümün onların işi olduğunu öğrendi. Ceylin Yekta ile yaptığı konuşmanın ardından Ilgaz’la otururken ona Fırat konusunu açmasaydı söylemeyeceğini itiraf etti. Duyduğu cümle üstüne yıkılan Ilgaz ‘Benim bunu sindirmem gerek’ diyerek Ceylin’in yanından uzaklaştı.

‘Yargı’nın dün akşam yayınlanan 82. bölümü AB’de 5,95 izleme oranı, 15,77 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,87 izlenme oranı, 14,04 izlenme payı; TOTAL’de 4,48 izlenme oranı, 11,21 izlenme payı ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Esma Yeşim Gül, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor. Başarılı genç ve usta isimlerden oluşan dizinin kadrosunda Alican Yücesoy ise ‘Polis memuru Fırat’ karakteriyle yer alıyor.
 


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor