UZUNKÖPRÜ’DE 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

8 Mar Dünya Emekçi Kadınlar Günü Uzunköprü’de coşkuyla kutlandı. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan güne Uzunköprü Belediyesi’nin kadın personelleriyle kahvaltı ederek başladı.

YEREL 12.03.2022 22:02:00 4070
UZUNKÖPRÜ’DE 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

8 Mar Dünya Emekçi Kadınlar Günü Uzunköprü’de coşkuyla kutlandı. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan güne Uzunköprü Belediyesi’nin kadın personelleriyle kahvaltı ederek başladı. Düzenlenen etkinlikte oldukça samimi görüntüler ortaya çıktı. Başkan Becan yaptığı sosyal medya paylaşımında “Güne bu şehri emekleri ile güzelleştiren yol arkadaşlarım, belediyemiz kadın personeli ile bir arada başladık. Söz konusu Uzunköprü olunca bitmek bilmeyen gücümüzle, birlikte gidecek daha çok yolumuz var” dedi. 

Başkan Becan Uzunköprü Belediyesi Kadın Personeli ile düzenlenen etkinliğin ardından hız kesmeden Uzunköprü Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kooperatifi’nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Üreten ve emeğiyle kendisini var eden kadınlara her daim verdiği destek ile bilinen Başkan Becan, “üreten elleriyle, aydınlık yüzleri ile geleceğimize ışık tutan, umudu her gün yeniden yeşerten güzel kadınlarımıza bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da her daim destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Başkan Becan Kavakayazma Köyü’nün Kadınları ile Buluştu
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan 8 Mar Dünya Emekçi Kadınlar Günü programı kapsamında Kavakayazma Köyü’nün kadınları ile buluşma gerçekleştirdi ve kadınlarımızın isteklerini dinleyip şehrimizin geleceği için fikir alışverişinde bulundu.

8 Mart Cumhuriyet Meydanı’nda Coşkuyla Kutlandı
Uzunköprü Cumhuriyet Meydanı’ndaki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programına Uzunköprü Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ve şehrimizin kadınları katıldı. Başkan Becan Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmada “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bizim mücadelemizin ve azmimizin en önemli sembollerinden biridir. Bu özel günde bizim burada olduğumuz gibi dünyada ve ülkemizde tüm kadınlar bir arada. Her zorluğa karşı dik duruşumuzla, birbirimize bağlılığımızla ve mücadelemizle Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte ilerliyoruz. Buradan; kadın cinayetlerinde katledilen canlarımızı rahmet ile anıyor, susturulan, dışlanan ve ayrımcılığa uğrayan tüm kadınlarımız ile büyük bir dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha yineliyorum” ifadelerini kullandı.

Kadının Rengi Temalı Sergi’nin Açılışı ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın katılımıyla Atatürk Parkı’nda Kadının Rengi temalı resim sergisi açıldı. Uzunköprülü kadınların yoğun katılım gösterdiği serginin açılında ortaya renkli görüntüler çıktı. Sergi açılışının ardından Uzunköprü Belediyesi Refik Martin Konferans Salonu’nda Doçent Doktor Tülay Demiralay tarafından Uzunköprülü kadınlarla Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu söyleşi gerçekleştirildi.


Uzunköprü Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevi’nin Öğrencilerinden Başkan Becan’a Sürpriz  

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nda Uzunköprü Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevi’nin öğrencileri Başkan Becan’ın makam odasına konuk oldu. Bu hoş sürprizi sosyal medyada paylaşan Başkan Becan “Çocuklarımdan kendileri kadar güzel bir sürpriz! Ellerinde çiçekler, Başkan ablalarının Kadınlar Günü’nü kutlamak için çıkagelmişler. Onlar geleceğin güçlü kadınları, öğretmenleri, doktorları, avukatları ve ressamları. Yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmak, belki de yaptığımız en güzel işlerden biri. Hepsini güzel yanaklarından, gözlerindeki umuttan öpüyorum” dedi.

Başkan Özlem Becan’dan Anlamlı Paylaşım
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını Çöpköy Mahallesi’nde bulunan tekstil fabrikasının kadın emekçilerini ziyaret ederek noktaladı. Tekstil işçisi kadınlarımızla bir araya gelen Başkan Becan kadınlarımıza karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini kutladı. Başkan Özlem Becan yaptığı sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Paylaştığı duygusal ve samimi videoda “Hatırlanmak hele de böyle bir günde çok güzel" dedi, içlerinden biri. Oysa ayrı ayrı tınıları vardı her birinin, onca makina gürültüsünün ve kalabalığın arasında bile fark edilebilen. Bugünü Çöpköy mahallemizdeki tekstil fabrikasında çalışan kadınlarımızla sonlandırdık. Emeğine alın terini katarak üreten elleriniz dert görmesin” dedi.

 


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor