TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir’den Koronavirüs çağrı…

Erdoğan Demir, Edirne ile ilçelerinde artış gösteren Koronavirüs tedbirleri doğrultusundai kamu kurum ve kuruluşları ile oda, dernek ve siyasi parti temsilcilerine bir çağrıda bulundu.

YEREL 24.11.2020 16:30:00 692
TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir’den Koronavirüs çağrı…

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Edirne ile ilçelerinde artış gösteren Koronavirüs tedbirleri doğrultusundai kamu kurum ve kuruluşları ile oda, dernek ve siyasi parti temsilcilerine bir çağrıda bulundu.
Demir, bu süreçte basın toplantılarının bu süreç hafifleyene kadar basın toplantılarının yapılmamasını açıklamaların basın kuruluşlarına mail ortamında veya whastapp grupları ile gönderilmesini önderdi.
Demir’in konuyla ilgili açıklaması şöyle;
Son 15 gün içerisinde Koronavirüste ülke genelindeki artış ve ölümler son hızla artarken, Keşan'da bu artış ve ölümlerden etkileniyor.
Keşan'da son haftada resmi bilgiler dahilinde olmasa da 25'e yakın Covid 19 vakasından vatandaşımızın hayatını kaybettiğini de üzüntü ile takip etmekteyiz. Keşan'da yine resmi bilgiler dahilinde olmasa da günde 100'e yakın Covid vakasına rastlanmakta olduğu da gelen duyumlar arasında maalesef.
Son olarak Keşan'da Medya Keşan Gazetesi'nde gazetenin yazı işleri müdürü, 1 muhabir ve 1 editör ile 1 teknik personelin Covid testlerinin pozitif çıktığı haberlerinin kamuoyunda yer almasına üzüldük.
Bunun dışında Keşan'da Medya Gazetesi dışında günlük olarak diğer 2 gazete ile 1 internet sitesi muhabiri olmak üzere 4 gazeteci arkadaşımız da Covid testi yaptırdı ve bu arkadaşlarımızın testlerinin negatif çıkması bizleri sevindirdi.
Yine Keşan'da internet radyo sahibi olan bir arkadaşımızın da Covid testi pozitif çıkmış kendisi karantina süresini sağlıklı bir şekilde atlatarak karantina sürecinden çıkmıştır.
Uzunköprü'de bir gazeteci arkadaşımız ve eşinin Covid testi de poizitif çıkmış ve kendileri 14 günlük karantina süresini sağlıklı bir şekilde atlatarak işlerinin başına dönmüşlerdir.
Burada testleri pozitif çıkan basın mensubu arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor, acil şifalar dliyorum.

Her gün haber için her türlü topluluğa giren ve insanlarla yüz yüze gelen basın mensubu arkadaşlarımıza da dikkatli olmaya davet ediyorum.
Yine Keşan Online adlı sitenin "Online Buluşmalar" adlı konukların katıldığı ve yerel basın mensuplarının konuklara sorularını ilettiği programa da bir süre ara verilmesinin de bu ortamda çok iyi olacağını düşünüyor ve arkadaşlarımıza da bu konuda bir tavsiyede bulunuyorum.

 


  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

HABERLER

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Derince Cemevi hızla inşa ediliyor