Türkiye Değişim Partisi, Ümraniye'de Ömer Urgun’la yola devam dedi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi, İstanbul’da ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun güven tazeledi.

İSTANBUL 27.05.2021 07:59:00 1463
Türkiye Değişim Partisi, Ümraniye

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi, İstanbul’da ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun güven tazeledi

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye Teşkilatı Birinci Genel Kurulu’nu yaparak kurucu İlçe Başkanı Ömer Urgun’a güvenoyu verdi.

Başkan Ömer Urgun Partililere teşekkür ederek şöyle konuştu, “Şimdi daha çok çalışma ve daha büyük işleri hep birlikte başarma zamanıdır” dedi

Başkan Urgun konuşmasında Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül’ün selamını partililere iletti Genel Başkan Yardımcıları Şefika Keskin ve Hüseyin Akgün ile Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat’ta Ümraniye kongresine katılarak Başkan Ömer Urgun’a ve partililere destek verdi.

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye Kongresine ayrıca TDP İstanbul İl MYK Kadın Kolları Yardımcısı Şengül İzol, İl Yöneticisi Cahit Savaş Yazıcı, İl Sekreteri Nail Demirci, İl Yöneticisi Necmettin İzol, TDP Pendik İlçe Başkanı Bünyamin Kurşun, partililer ve delegeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda ilk dönem raporları oybirliği ile onandı.

TDP Ümraniye ilçe Başkanı Ömer Urgun, yaptığı konuşmasında; partililer ve katılımcı tüm konuklara teşekkür etti

Başkan Urgun “Sizler 1 olağan Genel Kurul Toplantımıza hoşgeldiniz demiyorum. Çünkü bu salonu görünce bu sevdayı, bu gönül birliğini ve gözlerinizdeki parıltıyı görünce sadece ve sadece şunu söylemek istiyorum. Hoş buldum. Hoş bulduk. Ümraniye bu güzelliğe layıktı, bu ülke bu güzelliğe layıktı ifadelerini kullandı

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye ilçe Başkanı Urgun, Şunu çok iyi biliyorum ki beni buraya sefa sürmem için getirmediniz. Bugün şu anda karşınıza partisini çok severek ve gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak, şerefle, şevkle, arzuyla ve istekle üstlendiğim TDP Ümraniye ilçe başkanı olarak karşınıza çıktım. İtiraf etmek gerekirse burada bu kimlikle karşınıza çıkma kararı kolay olmadı.
 


  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı