Tuncay Saraç, Sancaktepe için öneride bulundu

CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Tuncay Saraç yaptığı konuşmada, Sancaktepe’de sorunların çözümü için meclis üyelerini ortak hareket etmeye davet etti.

İSTANBUL 5.02.2021 11:28:00 1790
Tuncay Saraç, Sancaktepe için öneride bulundu

Sen yaptın ben yaptım diye yapılan konuşmaların çözüm üretmediğini ifade eden Tuncay Saraç, eğer Sancaktepe ilçesinde yaşayan insanların mutluluğu için yapılması gerekenler varsa gelin masaya yatıralım ve birlikte çözelim. Bu da benim önerim dedi.

Sancaktepe Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında bir önerim var diye konuşan CHP Meclis Üyesi Tuncay Saraç Biz Sancaktepe Belediyesini temsil eden Meclis Üyeleri olarak projeleri masaya yatıralım ve elbirliği ile gerçekleştirelim ifadelerinde bulundu.

İBB Başkanının Ekrem İmamoğlu olduğunu herkes biliyor diye konuşmasına başlayan Sancaktepe Belediye CHP Meclis Üyesi Tuncay Saraç; “ Biz Sancaktepe Belediyesini temsil eden Meclis Üyeleri olarak, bizler de Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri olduğumuzdan dolayı gelin şöyle bir ortak noktada buluşalım. Sancaktepe’nin lehine ne varsa, vatandaşın avantajına olan ne varsa Büyükşehir Belediyesinden desteği birlikte alalım. Projeyi masaya yatıralım ve ne gerekiyorsa birlikte yapalım. Siz bunu yaptınız, biz bunu yaptık demek bize hiç bir şey kazandırmaz, böyle hareket etmezsek vatandaşımız burada mağdur olur. Vatandaşın mağdur olmaması için gelin arkadaşlar projeleri masaya yatıralım. İBB’ye birlikte götürdüğümüzde bize destek vereceklerdir.” Şeklinde konuştu.
Tevfik Erk / İstanbul

  • BIST 100

    10918,51%-1,07
  • DOLAR

    42,45% 0,04
  • EURO

    49,57% 0,11
  • GRAM ALTIN

    5746,36% 0,11
  • Ç. ALTIN

    9299,63% -0,25

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Cuma 16 ° / 11.3 °
Cumartesi 17.4 ° / 13.5 °
Pazar 14.6 ° / 11.1 °