TRT’NİN YENİ DİZİSİ KARA TAHTA’NIN İLK İZLEMESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Çekimleri Edirne’de devam eden TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk bölüm izlemesi, sanatçıların da katıldığı bir etkinlikle Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.

KÜLTÜR SANAT 1.04.2022 10:59:00 4635
TRT’NİN YENİ DİZİSİ KARA TAHTA’NIN İLK İZLEMESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Çekimleri Edirne’de devam eden TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk bölüm izlemesi, sanatçıların da katıldığı bir etkinlikle Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.  

165 yıllık Edirne Lisesi’nde ve Trakya Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesinin de olduğu Edirne’nin tarihi ve kültürel alanlarında çekimleri gerçekleştirilen “Kara Tahta” dizisi için gala gecesi düzenlendi. Lise döneminde akran zorbalığına uğrayan Atlas’ın yıllar sonra kendi okuluna öğretmen olarak atanmasını konu alan dizinin ilk bölüm izlemesi, Trakya Üniversitesinin Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti.

İlk bölüm izlemesi Trakya Üniversitesi’nde gerçekleşen geceye dizinin birbirinden başarılı oyuncularının yanı sıra Edirne Valisi Ekrem Canalp, Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Ahmet Hamdi Zafer, TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, TRT’den yetkililer ve dizinin yapım ekibi ile davetliler katıldı.

Saat 20.00’de başlayan ilk bölüm izlemesi öncesi TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol ve dizi oyuncuları basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Dizinin ilk bölüm izlemesinde konuşan TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, “Hikâyelerimizi seçerken rol model olarak gördüğümüz, çok kıymetli ve hepsi eli öpülesi tüm öğretmenlerimize bir saygı duruşu niteliğindeki bu yapımımızla, uzun süren bir çalışma döneminin ardından ekranlarda buluşacağız. ‘Kara Tahta’ dizimiz, insana dokunan öğretmenlerimizi layıkıyla temsil eden ve her birimizin hayatında bir yansımasını bulacağı bir hikâyemizi anlatıyor. Dizimizi seyirciyle buluşturmaktan dolayı çok heyecanlıyız.” dedi. 

TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, sözlerini yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkür ederek noktaladı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle gerçekleşen röportaj sonrası davetlilerin de katılımıyla Kara Tahta’nın ilk bölüm izlemesi gerçekleşti. 

Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Arslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namidar, Onur Durmaz, Taylan Meydan, Eylül Uğan gibi ünlü isimler yer alıyor.

 


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor