Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun Ticari Alanlarını Kiralayacak

25 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlardan biri olan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

EMLAK 26.03.2021 20:47:00 11332
Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun Ticari Alanlarını Kiralayacak

25 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlardan biri olan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi. Tepe Emlak Yatırım A.Ş. ideal marka karması oluşturma tecrübesiyle, İDO’nun ticari alanlarından elde ettiği geliri arttırmayı hedefliyor. 

Organize perakende sektöründe 25 yıldır gerçekleştirdiği projelerle birçok ilke imza atan, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini başarıyla gerçekleştiren Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini de üstlenerek büyümesini sürdürüyor. 2019 yılında 11 milyon araç taşımacılığı gerçekleştiren ve 35 milyon yolcuyu taşıyan İDO’nun 34 terminali ve gemilerindeki kiralanabilir alanları yolcuların beklentisini karşılayacak şekilde doğru marka karmasıyla buluşturmayı ve ulaşımda İDO’nun tercih edilme gücünü arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan, “Uzman kadromuz ve çeyrek asırlık tecrübemizle portföyümüzü yeni alanlarda da büyütmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

“İhtiyaca özel kiralama stratejisi”
Deniz Bozan, “İDO terminallerindeki ziyaretçi profili ve yolcuların talepleri doğrultusunda şekillendirilecek kiralama stratejileri ile İDO’nun ticari alanlarında konumlandırılacak markaların, müşterilere pozitif alışveriş deneyimi yaşatmaları önceliğimiz olacak; bu sayede marka gücünü ve gelirini artırmayı hedefliyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

İDO Genel Müdürü Murat Orhan iş birliği hakkında şöyle konuştu: “İDO olarak tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Tepe Emlak Yatırım ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden mutluluk duyuyoruz. Yolcularımız için uzun yıllardır verdiğimiz yüksek kalite standartlarındaki hızlı, emniyetli ve konforlu deniz taşımacılığı hizmetimizi terminal ve gemilerimizde daha da yukarıya taşıyacak bu iş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum.”


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor