TBMM Başkanı Şentop, NKÜ’yü ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

YEREL 17.01.2021 15:20:00 1247
TBMM Başkanı Şentop, NKÜ’yü ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.
Üniversite ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’u Tekirdağ Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Ögr. Üyesi Orhan KUZU karşıladı.
Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’a Üniversitemizin başarıları, durumu, gerçekleştirilen ve planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Sayın Meclis Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgenin en önemli yükseköğretim kurumları arasında yer aldığını kaydetti ve “Üniversitemiz milletimizin ve şehrimizin hizmetindedir. Şehrimize katkı hem görevimiz hem de onur sebebimizdir” dedi. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP da “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin başarılı çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini ifade etti ve “Bölgenin öncü yükseköğretim kurumu olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin sınırlar ötesine ulaşan çalışmaları bizim için de gurur vesilesidir” şeklinde konuştu.
Ziyarette ayrıca, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’a Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Araştırma Laboratuvarlarında imalatı yapılan ve Tekirdağ’daki belediyelerin ihtiyacını karşılayan yüzey dezenfektanı ile üretimine başlanacak olan el dezenfektanı tanıtıldı. 
Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı. 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı