ŞİRKET HABERLERİ

ŞİRKET HABERLERİ Haberleri

SIEMENS, DÜNYA SU GÜNÜNDE TASARRUFA DİKKAT ÇEKİYOR

Sürdürülebilir bir dünya için su ve enerji tasarrufunun sağlanması doğal kaynaklarımızın devamlılığı için büyük önem arz ediyor.

ŞİRKET HABERLERİ 21.03.2021 17:24:00 1449
SIEMENS, DÜNYA SU GÜNÜNDE TASARRUFA DİKKAT ÇEKİYOR

Sürdürülebilir bir dünya için su ve enerji tasarrufunun sağlanması doğal kaynaklarımızın devamlılığı için büyük önem arz ediyor. İklim değişikliğiyle birlikte dünyamız ekolojik tehlikenin eşiğinde. Siemens Ev Aletleri, su ve enerji tasarruflu ürünlerin doğal kaynaklarımızı koruma adına çok önemli olduğunu vurguluyor. 

Geleceğin teknolojisini tasarımla birleştiren Siemens Ev Aletleri, akıllı sensörlere sahip i-Dos çamaşır makineleri ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu sağlarken, SN25EI01CT Solo Bulaşık Makinesi de 6.7 litre su kullanımıyla en tasarruflu bulaşık makinesi olarak öne çıkıyor. 
  

Home Connect ile kontrol cebinde
Siemens bulaşık makineleri hayatı kolaylaştıran modern tasarım ve yenilikçi fikirlerle geleceğin teknolojisini evinize taşıyor. Home Connect uygulamasına sahip, SN25EI01CT bulaşık makinenizi nerede olursanız olun, istediğiniz zaman çalıştırabilir, program ve opsiyonları kolayca seçebilirsiniz. Bu sayede makinenin çalışıp çalışmadığını defalarca kez kontrol etmenize gerek kalmıyor. Bulaşıklar temizlenip kuruduğunda Home Connect uygulaması size anlık bildirim gönderiyor. 

6.7 litre su kullanımıyla tasarruf konusunda öncü olan SN25EI01CT ile bulaşıklarınızda optimum tüketimle maksimum hijyen sağlanıyor. Sahip olduğu hygienePlus fonksiyonu sayesinde ise bulaşıklarınızı anti bakteriyel olarak yıkayabiliyorsunuz. Son durulama sırasında, ısı yaklaşık 10 dakika boyunca 70°C'de sabit tutuluyor, bakteri ve mikropların yüzde 99,99'unu yok ediyor.

Her yıkamada 10 litre su tasarrufu 
Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens, i-Dos akıllı dozajlama sistemi teknolojisine sahip çamaşır makineleri ile yıkama işleminin tüm süreçlerinde kullanıcı ve çevre dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Akıllı sensörleri ile çamaşır makinesinin içine konulan çamaşırın miktarını, kirlilik seviyesini ve kumaş türünü algılayarak gerekli deterjan, yumuşatıcı ve su miktarını kendisi belirleyen i-Dos, fazla deterjan ve su tüketiminin önüne geçiyor. Maksimum hijyen sağlayan bu teknolojiyle kullanıcının her yıkamada gereğinden fazla ekleyebileceği deterjanın arıtılması için kullanılan fazla su tüketiminin önüne geçilmiş oluyor ve her yıkamada ortalama 10 litre su tasarrufu sağlanıyor. 

 


  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı