Sancaktepeli Bora Yörükoğlu Ressam Öğretmeni tebrik etti başarılar diledi

Sancaktepe İlçesinin sevilen İş İnsanı Yüksek İnşaat Mühendisi Bora Yörükoğlu Ressam Öğretmene jest yaptı. Ressam Öğretmen de jeste jest ile karşılık verdi.

KÜLTÜR SANAT 24.11.2020 14:14:00 3921
Sancaktepeli Bora Yörükoğlu Ressam Öğretmeni tebrik etti başarılar diledi

Sancaktepe İlçesinin sevilen İş İnsanı Yüksek İnşaat Mühendisi Bora Yörükoğlu Ressam Öğretmene jest yaptı. Ressam Öğretmen de jeste jest ile karşılık verdi. 


Sancaktepeses.com da yayınlayan bir haberden yola çıkan Bora Yörükoğlu ilçenin ressam sanatçısı ile tanıştı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Günün anısına bir de resim alan Yörükoğlu’na bir jest de Ressam Öğretmen Sabriye Yıldız’dan geldi. Sanatçıya değer veren kişilerin çoğalmasını dileyen ressam Yıldız, bir çalışmasını da hediye etti.


İlkokul sıralarından başlayan öğretmen sevgisini hiç kaybetmeyen Sancaktepe İlçesinin Sevilen İş İnsanlarından Yüksek İnşaat Mühendisi Bora Yörükoğlu,  ilçede güzel bir jeste imza attı. Sancaktepeses.com da haber olan ressam öğretmen Sabriye Yıldız’ın haberini okuyan Bora Yörükoğlu Ressam Öğretmenle tanıştı, ressamın çalışmalarından bir resim aldı ve tebrik etti.  Bora Yörükoğlu “ Yaklaşmakta olan Öğretmenler Günü’nde ben de  bir çalışma yapmak istedim. Yaşadığımız pandemi süreci içinde buna imkan yok. Okuduğum haberden yola çıkarak ressam öğretmenimizin çalışmalarını görme fırsatı buldum. Sanatçımızı tebrik ettim. İlçemiz de sanatçıların çoğalmasını dilerim. Sanatçı olmak kolay değil, sanata ve kültüre önem veren bir toplumuz aslında. Resim de sanatın bir koludur. Hayalleri olan insanlar güzeldir.” Dedi.


Bora Yörükoğlu “ Ressam arkadaşımız öğretmenlik yapıyor bu daha da güzel iki önemli mesleği birleştirmek her insana nasip olmaz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ( Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır ) özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda büyük önem ve özeni hak etmektedir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” İfadelerinde bulundu.


Sancaktepe ilçesinde sanata kültüre önem veren insanların çoğalmasını dileyen Ressam Öğretmen Sabriye Yıldız , Bora Yörükoğlu’na jestinden dolayı teşekkür etti ve kendi çalışmalarından bir resmi de hediye ederek jest yaptı.  24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan  Ressam Sabriye Yıldız“  Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Haber Tevfik Erk


  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,52% -0,09
  • EURO

    34,80% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,40% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

HABERLER

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Derince Cemevi hızla inşa ediliyor