Sancaktepe'de Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı iş birliği ile Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi.

İSTANBUL 17.04.2022 23:27:00 1681
Sancaktepe

14 Nisan Perşembe akşamı Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde bulunan Sancak Palas Düğün ve Davet Salonu’nda düzenlenen iftar programına; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurumlarının Müdür ve Amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şehit yakınlarına sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazife olduğunun altını çizerek; “Bu anlamlı iftar vesilesiyle vatanın ve milletin huzuru için şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ise, “Vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve milletin birliği uğruna canlarını ortaya koyarak, Şehit ve Gazi olan kahramanlar onuruna düzenlemiş olduğumuz iftar programına teşrifleriyle bizi onurlandıran; Şehitlerimizin kıymetli ailelerine, kahraman Gazilerimize ve Gazilerimizin değerli yakınlarına şükranlarımı sunuyorum” diyerek konuşmasına başladı.

‘Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.’ müjdesine mazhar olan şehitlerimize milletçe minnettar olduklarını vurgulayan Kaymakam Ahmet Karakaya, Şehitlerimiz; gösterdiği azim, feragat, cesaret ve kahramanlıkla, yüce milletimize her zaman ilham kaynağı olacağını ve onların gönlünde ebediyen yaşayacağını söyledi.

Kaymakam Karakaya; “Bu vesile ile vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle; kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Muammer Turan’ın dua etmesinin ardından yemek ikramı ile sona erdi.

Programdan önce masaları tek tek ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya ve Başkan Döğücü, Şehit Aileleri ile bir süre sohbet etti ve bir isteklerinin olup olmadığını sorup hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 

 


  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı