Sancaktepe’de Pandemi ve Su Tasarrufunun önemine dikkat çekildi

Sancaktepe Belediyesi, su tasarrufu ve korona virüs konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara su kullanımında tasarruf sağlayan musluk aparatı ile hijyen malzemeleri dağıttı.

İSTANBUL 27.01.2021 14:41:00 713
Sancaktepe’de Pandemi ve Su Tasarrufunun önemine dikkat çekildi

Sancaktepe Belediyesi, su tasarrufu ve korona virüs konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara su kullanımında tasarruf sağlayan musluk aparatı ile hijyen malzemeleri dağıttı.


İstanbul'da barajlarda yaşanan su seviyesindeki azalma sonrası Sancaktepe Belediyesi tasarruflu musluk hamlesiyle harekete geçti. Başkan Döğücü öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmada ilçede yaşayan tüm vatandaşlara, suda tasarruf sağlayacak musluk aparatları ile korona virüs önlemleri kapsamında da maske ve dezenfektan hediye edildi.
 



Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, beraberindeki ekiple vatandaşların evine giderek, geri dönüşüm çantası içerisinde önceden hazırlanmış olan musluk aparatları ile hijyen malzemelerini hediye ederken, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti.
 



Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü yaptığı açıklamada, “İçinde bulunmuş olduğumuz bu fevkalade durumun getirmiş olduğu bazı özel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sancaktepe’deki her haneye hijyen setlerimizle birlikte su tasarrufu farkındalığını oluşturacak olan musluk aparatlarını dağıtacağız. Halkımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evden çıkamayan yaşlılarımız için acil hayat bu tonlarımızı dağıttık. Vatandaşlarımız ihtiyaçları olduğunda direk bize ulaşıyorlar. Pandemi çalışmasını bütün ilçede yapıyoruz. Sistemli çalışmalar neticesinde vatandaşımızın da hassasiyeti ve duyarlılığıyla vaka sayılarında da ciddi oranda düşüş gerçekleşti. Esnafımızı da tek tek geziyoruz. Pandemiden dolayı günlük çalışan, yevmiyelerini alamayan ve borçlarını ödemeyenlere de yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı.
 



"Su tasarrufuna dikkat çekmek istiyoruz"

Gerçekleştirilen çalışmaya ilgili su tasarrufuna da dikkat çeken Başkan Döğücü, “Sancaktepe Belediyesi olarak bütün evlerin kapısını çalıp, hijyen setlerimizle birlikte su tasarrufunu sağlayan, musluk aparatlarımızı dağıtacağız. Hem COVID- 19 hem de su tasarrufuyla ilgili farkındalık oluşturmak için bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz” diye konuştu.

 

 


  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı