Sancaktepe`de Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Yakınları onuruna yemek programı düzenlendi

Sancaktepe`de Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Yakınları onuruna yemek programı düzenlendi

YEREL 24.03.2019 00:41:53 168
Sancaktepe`de Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Yakınları onuruna yemek programı düzenlendi
SANCAKTEPE - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıl Dönümü nedeniyle, Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından Şehit Aileleri, Gaziler ve gazi yakınları onuruna bir yemek programı düzenlendi.
18 Mart Pazartesi akşamı Motta Restorantta düzenlenen yemeğe; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Şen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Günnur Savaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mete Güngör, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sani Gündoğdu, İlçe Müftüsü Muammer Turan,Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Yıldız, Sancaktepe SHM Müdürü Alper Alp, Sancaktepe SYDV Müdürü Ali Özdemir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Civan, İlçe Jandarma Komutanlığı Kıdemli Bçvş.Murat Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Şit, Kızılay Sancaktepe Şubesi Onursal Başkanı Cihan Yalçın, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Şehit Aileleri, Gaziler ve gazi yakınları katıldı.
Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelerek ?daima yanınızdayız? mesajı veren Kaymakam Adnan Çakıroğlu, yemek programında Çanakkale Zaferinin Türk ve Dünya tarihi açısından önemine değindi.
Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, `Çanakkale Geçilmez` sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olduğunu belirten Sancaktepe Kaymakamı Çakıroğlu, ?Kahraman askerlerimizin iman ve azmi, milletimizin üstün fedakârlıklarıyla Çanakkale?de elde edilen eşsiz başarı, İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak direniş ruhuna da ilham vermiştir? dedi.
Şanlı Tarihimizin Kahramanlık, Cesaret ve Yiğitlik Zincirinin Altın Halkası olan Aziz Şehitlerimize seslenen Kaymakam Çakıroğlu, ?Yüreğinizde taşıdığınız vatan, millet ve bayrak sevgisiyle cepheden cepheye koşarken büyük bir cesaret ve kahramanlıkla harp sanatının en başarılı örneklerini sergileyip, hafızalardan silinmeyecek destanlar yazarak Mehmetçiğin civanmertliğini tüm dünyaya gösterdiniz. Gösterdiğiniz cesaret ve kahramanlık karşısında, teknik üstünlük anlamını yitirmiş; zafer, mertlikle kucaklaşmış, ölüm, şehadetinizle yücelmiş ve üzerinde yaşadığımız bu topraklar bir kez daha vatan olmuştur? ifadelerini kullandı.
Eğitim uçuşu yaparken Sancaktepe - Çekmeköy sınırında bulunan Kirazlı Mahallesi`nde askeri Helikopterin düşmesi sonucu şehit olan; aralarında Kaymakamlık Personellerimizden Gizem Özcan?ın eşi Yzb. Semih Özcan?ın da bulunduğu Yzb. Ümit Özerli, Bçvş. İlyas Kaya ve Üçvş. Yakup AVŞAR isimli 4 Kahraman askerimizi de unutmayan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, Askerimize tekrardan Yüce Allah?tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi.
Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program yemek ikramı ile devam etti.
Program sonunda masaları tek tek dolaşarak şehit ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Adnan Çakıroğlu, bir süre ailelerle sohbet etti.

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı