Sancaktepe`de öğretmenler yemekte buluştu

Sancaktepe`de öğretmenler yemekte buluştu

YEREL 30.11.2018 00:07:35 163
Sancaktepe`de öğretmenler yemekte buluştu
  SANCAKTEPE - 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında Sancaktepe Belediyesinin ev sahipliğinde akşam yemeği düzenlendi.
26 Kasım Pazartesi akşamı Bervaze Tesislerinde gerçekleşen yemek programına Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,  İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
Yemek Programının açılış ve selamlama konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,? Hamurunda insan olan, cana dokunan, gönüllere dokunan, bu güzel mesleği icra etmenin gururu içindeyiz. Bu vesileyle vefakâr, cefakâr, mesleğine ve milletine sevdalı tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum? dedi.
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, Bir ülkenin gelişmesinde öğretmenlerin ve eğitimcilerin çok önemli sorumluluklar taşıdığını vurgulayarak, ?En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğine ciddi katkı sağlamaktadırlar. Bizlerde onların bu mutlu günlerini düzenlediğimiz bu programla paylaşmak istedik ? dedi.
Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden muhterem öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum diyerek konuşmasına başlayan Kaymakamımız Adnan Çakıroğlu, ?Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir ? dedi.
Kaymakam Çakıroğlu, ?Bizler, beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak, tarih boyunca olduğu gibi bugün de öğretmenlerimize büyük değer veriyoruz. Bilhassa, bizim kültürümüzde öğretmenlerimiz anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteberdir. Çünkü öğretmen, sadece öğreten, bilgiyi nakleden insan değildir. Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen bir sanatkârdır ? ifadelerini kullandı.
Protokol konuşmalarının ardından yemek ikramı ile program sona erdi.

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı