Sancaktepe?de İlkokul sınıfı değil sanki Kültür Merkezi

Sancaktepe?de İlkokul sınıfı değil sanki Kültür Merkezi

YEREL 2.01.2020 11:21:43 759
Sancaktepe?de İlkokul sınıfı değil sanki Kültür Merkezi
SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçesinde bu ne güzel bir sınıf dedirten çalışmaya imza atan bir öğretmen var. Öğrencilerin sınıflarını sevmesi sağlarsam okulu ve öğrenmeyi sevmelerini sağlarım düşüncesi ile yola çıkan öğretmen Erhan Özkan eğitimde İyi örneklere imza atacak çalışmalarla sınıfını kültür merkezine çevirmiş durumda.
İşini seven insanlar için çok kolay olan ama sevmeyenler için hayal den öteye gitmeyen bir çalışmaya imza atan Öğretmen Erhan Özkan, Sancaktepe Osmangazi İlkokulu  2-E  Sınıfında öğretmenlik yapıyor. Sınıflarına Minik Kalpler Sınıfı diye çok güzel birde isim de vermişler.
Sınıfın velileri ile iyi bir iletişim kuran Öğretmen Erhan Özkan, mütevazilik örneği sergileyerek velilerimiz  ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda bu çalışmalar ortaya çıktı diyor. Velilerin öneminin altını çizen Öğretmen Erhan Özkan iyi bir iletişimin sonucunu sınıfında sergiliyor.
Eğitimde İyi Örnek denince, insanların aklına proje diye bir çok düşünce gelir. Eğitimde İyi Örneklere örnek olarak gösterilebilecek olan okunun sınıfı, sıradan bir sınıf olmanın sınırlarını çoktan aşmış durumda. Sınıf değil sanki Kültür Merkezi, küçücük bir odaya bu kadar çalışmayı nasıl sığdırmayı başardılar derseniz işte projenin önemi orada ortaya çıkıyor.
Sınıfın içinde üzerine gölge düşmeyen Ultra projeksiyonlu Akıllı tahtası var, ayrıca, Merak köşesi oluşturulmuş durumda burada bilim adamları, rekorlar ve hayvanlar aleminin bilgileri var, üç boyutlu uzay köşesi yapılmış, okuma köşesi ve müzik köşesi bile var. Resim köşesi, kukla köşesi, akıl oyunları köşesi, deyimler köşesi, Tema köşesi gibi 30 yakın köşe oluşturulmuş. En önemlilerinden biride sınıfta serbest kürsü dedikleri sahne görselli bir köşe yapmışlar. Öğrencilerin toplum önünde kendi özgüvenini kazanıp rahat konuşması için düşünülmüş. Sahneye çıkan öğrenci heyecanını yenmiş oluyor.
Çocuklarımızı  küçük oldukları için küçük görmeyin, onlar geleceğin büyükleri ve değer verilmeyi hakkediyorlar  diyen Öğretmen Erhan Özkan ? Tüm bu çalışmalarımız çocukların okulu, sınıfı ve eğitimi sevmeleri için. Bu yaşlarda aldığınız eğitim çok önemli severek yaptığınız işte başarılı olursunuz. Öğrencilerin okumayı ve eğitimi sevmeleri ilerde eğitim hayatlarına daha başarılı olmalarını sağlar. Tabi ki burada okul müdürümüz, idarecilerimiz ve en önemlisi de velilerimizin iş birliği ile el ele verip sınıfımızın güzel olması için çalıştık. Ben burada velilerimize, okul müdürümüze ve yönetimine teşekkür ediyorum.? Şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Osman Ateşoğlu?da ? Okulumuzda öğretmenlerimizin hepsi bir birinden değerli, güzel çalışmalar ortaya çıkartıyorlar. El ele verince çocuklarımızın geleceği için  daha güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Velilerimizin ve Öğretmenimizin bu çalışmalarından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum?  ifadelerinde bulundu.
Uzun lafın kısası Eğitim de İyi Örneklere bakmak gerekiyorsa, Sancaktepe Osmangazi İlkokulu 2-E sınıfı işte bu örneklerden birisi.
Tevfik Erk / İstanbul

  • BIST 100

    9146,14%0,73
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

HABERLER

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Sancaktepeli gençler Teknoloji Şenliği'nde boy gösteriyor

Sancaktepe'de Teknoloji Şenliği Başlıyor

TİP'İN SANCAKTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, Şehrine Sahip Çık dedi

Sancaktepespor Kulübü Şampiyonluğu kahvaltı programı ile kutladı

Memleket Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Adem Kaya çalışmalarına başladı

Sancaktepe'de büyük eğitim atılımını devam ettireceğiz

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nden Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak'a ziyaret

TİP'in Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri tanıtımlara başladı

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Toksik’ kişilerin tarifini yaptı!

Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitimleri tamamlandı