Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

YEREL 14.09.2019 13:51:17 465
Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
SANCAKTEPE - Sancaktepe?de 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı güvenlik değerlendirme toplantısı, Özel Bilfen Okulları Konferans salonunda gerçekleştirildi.
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü ?Okullarda Güvenli Eğitim Toplantısı?  Kaymakam Adnan Çakıroğlu başkanlığında yapıldı.
05 Eylül Perşembe günü Özel Bilfen Okulları Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Günnur Savaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Çocuk Büro Amiri, Okul Müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.
Öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlen toplantıda konuşan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içi ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ilçedeki bütün kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, okulların, öğretmen ve idarecilerin, velilerin hep birlikte hareket ederek okulların güvenliğinin yanı sıra geleceğin teminatı çocukların başarılı eğitim öğretim yılı geçirmelerini sağlamayı hedeflediklerini anlattı.
Toplantıda İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen   okullarda ve çevresinde alınacak tedbirlere ilişkin yazı gereği;  öncelik dereceli okullar başta olmak üzere okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okullarda kurulan güvenlik kameralarının çalışabilirliğinin kontrol edilmesi ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonunun tamamlanması, diğer okullarda ise KGYS?ye entegre şartı aranmaksızın öncelik derecelerine ayrılan okullardan başlanarak okul güvenlik kamera sistemlerinin tamamlanması, çocuklarımızın servislerle güvenli bir şekilde taşınmasına yönelik tedbirlerin alınması ve denetlenmesi, okulların bulunduğu yerlerde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konusu başta olmak üzere açık sigara satışının önlenmesi, okul çevrelerinde bulunan internet cafe vb. yerlerin denetlenmesi, özellikle okul çevrelerinde metruk statüsünde olduğu tespit edilen binalara ilişkin alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi konuları ele alındı.
Toplantının sonunda Kaymakam Çakıroğlu, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
 

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

HABERLER

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

Golf Dondurma 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaştı

LÖSEMİYİ YENEN MİNİK KAHRAMANLAR İSTANBUL 23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI!

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

DOĞUŞ ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI İLE ANTALYA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN COŞKU DOLU 23 NİSAN KONSERLERİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor

MÜŞTERİ SADAKATİ, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Grand Hyatt İstanbul’da Yaz Sezonu Başladı

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Ayşe Çebi, Körfez’e Hazır

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor