Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

YEREL 14.09.2019 13:51:17 637
Sancaktepe`de 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
SANCAKTEPE - Sancaktepe?de 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı güvenlik değerlendirme toplantısı, Özel Bilfen Okulları Konferans salonunda gerçekleştirildi.
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü ?Okullarda Güvenli Eğitim Toplantısı?  Kaymakam Adnan Çakıroğlu başkanlığında yapıldı.
05 Eylül Perşembe günü Özel Bilfen Okulları Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Günnur Savaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Çocuk Büro Amiri, Okul Müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.
Öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlen toplantıda konuşan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içi ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ilçedeki bütün kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, okulların, öğretmen ve idarecilerin, velilerin hep birlikte hareket ederek okulların güvenliğinin yanı sıra geleceğin teminatı çocukların başarılı eğitim öğretim yılı geçirmelerini sağlamayı hedeflediklerini anlattı.
Toplantıda İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen   okullarda ve çevresinde alınacak tedbirlere ilişkin yazı gereği;  öncelik dereceli okullar başta olmak üzere okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okullarda kurulan güvenlik kameralarının çalışabilirliğinin kontrol edilmesi ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonunun tamamlanması, diğer okullarda ise KGYS?ye entegre şartı aranmaksızın öncelik derecelerine ayrılan okullardan başlanarak okul güvenlik kamera sistemlerinin tamamlanması, çocuklarımızın servislerle güvenli bir şekilde taşınmasına yönelik tedbirlerin alınması ve denetlenmesi, okulların bulunduğu yerlerde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konusu başta olmak üzere açık sigara satışının önlenmesi, okul çevrelerinde bulunan internet cafe vb. yerlerin denetlenmesi, özellikle okul çevrelerinde metruk statüsünde olduğu tespit edilen binalara ilişkin alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi konuları ele alındı.
Toplantının sonunda Kaymakam Çakıroğlu, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
 
  • BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,88% 0,13
  • EURO

    50,49% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6251,62% 1,32
  • Ç. ALTIN

    10086,69% 1,00

HABERLER

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Yapay zekadan dost olmaz!

Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Psikososyal Gelişim: “Gülüşün Özgüveni” Bilinci Güçleniyor

LÖSEV’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

LÖSEV Umut Tüneli İle Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor Umut Varsa İyileşme De Var

Tarihi Şişli Tiyatrosu’ndan sanata destek: Sahne kirasını yarıya indirdi

Edremit Belediyesi yağışlara karşı 7/24 çalışıyor

Bebek ve Çocuklarda Göz Sulanması Tedavisi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİLİK ETKİNLİĞİNDE 1,74 MİLYAR TL’Yİ AŞAN ÖDÜL VE YATIRIM AÇIKLANDI

TÜSEB Sağlık Teknolojileri Prestij Ödülü Atabay’ın Oldu

“AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ YAŞAMA “AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ”

Başkan Kocaman Çalışmaları Yerinde İnceledi

TEKİRDAĞ, KADIN DOSTU KENT OLMA YOLUNDAKİ ADIMLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Çayeli Bakır’ın ‘Arıcılığı Geliştirme Projesi’ne, Toplumsal Fayda Ödülü

Pazartesi 4.5 ° / 2.3 °
Salı 10.6 ° / 5.1 °
Çarşamba 4.8 ° / 2.8 °